Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

NÄMÄ OVAT SYYT, miksi miehet hakeutuvat yhä enemmän suhteisiin itseään vanhempien naisten kanssa

NÄMÄ OVAT SYYT, miksi miehet hakeutuvat yhä enemmän suhteisiin itseään vanhempien naisten kanssa

OHMYGOSSIP – Kumppania ei luonnollisestikaan valita iän, vaan keskinäisen yhteensopivuuden mukaan, mutta yhä enemmän on leviämässä trendi, jossa miehet pyrkivät löytämään vierelleen itseään vanhemman naisen. Vanhempi mies ja nuorempi nainen – se oli eilen. Tänään 25-35-vuotiaat miehet eivät hae tuttavuutta itsensä ikäisten tai nuorempien naisten kanssa, vaan katselevat pikemminkin nelikymppisiksi varttuneita naisia. Mistä se johtuu?

Nelikymppinen nainen on nähnyt jo jonkin verran elämää ja aiemmin tai myöhemmin herää tahto yksinkertaisesti elää mukavasti. Elämää ilman lisäjännitteitä ja stressiä toivovat miehetkin.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että vanhempi nainen tarjoaa paljon sellaista, mitä nykyajan nuoremmilta naisilta puuttuu – hän on vakaa ja elämäniloinen eikä aiheuta joka asiasta draamaa. Hän on löytänyt elämässä paikkansa ja selviää tarvittaessa loistavasti yksinkin. Hän tuntee kehonsa ja osaa nauttia seksistä ja yllättää kokemuksillaan ja sänkynikseillään miehenkin. Ollaan jopa sitä mieltä, että naiset alkavat saada todellisia orgasmeja vasta nelikymppisinä. Hän on myös sitä sukupolvea, jonka aikaan feminismiä oli vähemmän ja sen ansiosta hän osaa tehdä hyvää ruokaa, ei aseta uraa etusijalle, on huolehtiva ja asettaa painoa naiselliselle ulkonäölle. Kirsikkana kakun päällä hänellä on kokemus edellisestä suhteestaan – hän tietää, että hyvä suhde ei kestä itsestään, vaan siihen tulee panostaa.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory