Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

HYVÄ VINKKI, ettei kesällä olisi niin kuuma nukkua vuoteessa

HYVÄ VINKKI, ettei kesällä olisi niin kuuma nukkua vuoteessa

OHMYGOSSIP – Kun kesän lämpöaalto saapuu, monien yöuni muuttuu tuskalliseksi ja edes ikkuna auki nukkuminen ei auta. Pure Wow paljastaa yllättävän salaisuuden siitä, mikä todellisuudessa tekee olosta kuuman, kertoo Ohmygossip.ee.

Syy siihen, miksi kesällä uni ei tahdo mitenkään tulla, tai miksi yöt kuluvat jatkuvasti pyöriskellen, on lakanoiden materiaali. Synteettiset materiaalit, kuten esimerkiksi polyesteri ovat se syy, miksi kuumuus pysyy lakanoissa. Siksi kannattaa kesän ajaksi vaihtaa lakanat luonnonmateriaaleista valmistettuihin – 100 % puuvilla on ihanteellinen valinta.

Puuvilla on hengittävämpi materiaali ja se ei hikoiluta. Tällaisella yksinkertaisella valinnalla voit muuttaa yöunesi laadukkaammiksi. ”Kun vaihdoimme vanhat lakanamme 100-prosenttisesta egyptiläisestä puuvillasta valmistettuihin, nautimme huomattavasti paremmasta unesta ja emme herää sellaiseen tunteeseen, että vuoteesta pitäisi juosta suoraan suihkuun. Nämä ovat sellaisia pieniä asioita”, muutosta kommentoidaan.

Myös alastomana nukkuminen voi olla paremman unen tae!

Kuva: Pexels


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory