Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Metropoli: Helena-Reet Ennet rakastaa perhelomailua Suomessa

Metropoli: Helena-Reet Ennet rakastaa perhelomailua Suomessa

OHMYGOSSIP – Kansainvälisesti tunnetun Ohmygossip-sivuston omistaja ja suosikkibloggaaja Helena-Reet Ennet on hyvin aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on yli 5 miljoonaa seuraajaa.

Ennakkoluulottomasti blogejaan kirjoittava Helena-Reet tekee myös matkaraportteja ja kertoi Metropoli.netille, että hän fanittaa Suomea suuresti ja lomailee mielellään perheensä kanssa Suomessa niin usein kuin mahdollista.

– Rakastan Suomea ja perhelomien viettämistä siellä. Suomi on niin kaunis maa. Olen itse asiassa rakastunut koko Skandinaviaan, jossa luonto on niin kaunista. Skandinaviassa luonto tuoksuu ja näyttää taivaalliselta! Rakasta syviä ja synkkiä metsiä sekä kauniita pikkusaaria!

– Vietimme heinäkuussa neljän päivän perheloman Etelä-Suomessa. Kävimme myös Naantalissa. Niin ihana paikka, todellakin taianomainen! Kävimme Muumimaailmassa, Väiskin seikkailusaarella ja jopa Kultarannassa! Mieleni täyttyi mitä parhaista tunteista!

– Täytyy vielä erikseen mainita, että rakastan Naantalin kylpylähotellia! Voisin jäädä sinne ikuisiksi ajoiksi! Sauna- ja kylpylähoidot ovat parasta, mitä voi toivoa rentouttavalta lomalta. Minä ja koko perheeni nauttivat niistä suuresti! Tuskin maltan odottaa, että pääsemme taas käymään Suomessa!

Alla kuvia heinäkuun perhelomalta.


Lähde: Metropoli.net


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory