Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Metropoli: Helena-Reet: Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen!

Metropoli: Helena-Reet: Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen!

OHMYGOSSIP – Suomessakin merkittävää mediahuomiota herättänyt virolainen bloggaaja Helena-Reet Ennet kertoi Metropoli.netille, että ihmisten ei tulisi koskaan pitää hienoja ideoitasi vain omana tietonaan. Hän kannustaa ihmisiä avautumaan ja jakamaan ideansa toistensa kanssa.

– Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen! Vain sinä olet se henkilö, joka rakentaa sinun tulevaisuuttasi. Sinun täytyy taistella sen puolesta! Jos sinulla on hienoja ideoita, sinun täytyy myös kertoa niistä. Muutoin olet vain yksinäinen uneksija, jolla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia toteuttaa hienoja ideoitaan. Älä odota että joku tulisi lukemaan ajatuksiasi!

– Jotta idea saa merkitystä ja jotta se voi toteutua, joskus riittää vain, että se jaat sen jonkun kanssa. Melkein mistä tahansa ideasta voi tulla jättimenestys, jos sitä lähtevät työstämään ja tukemaan ihmiset, jotka jakavat yhtäläisen intohimon sitä kohtaan, Helena-Reet muistuttaa.

– Luota itseesi, luota ideoihisi, sillä koskaan ei voi tietää miten pitkälle ne sinut johtavat!

Kansainvälisesti seurattu bloggaaja Helena-Reet Ennet omistaa kansainväliset Ohmygossip-sivustot ja oman vaatemalliston. Hänellä on yli 5 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Metropoli.net


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory