Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Metropoli: Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren!

Metropoli: Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren!

OHMYGOSSIP – Kansainvälisesti laajalti seurattu bloggaaja Helena-Reet Ennet on sanonut haluavansa ostaa yksityissaaren Bahamalta, Neitsytsaarilta, tai Skandinaviasta. Helena-Reet kertoi Metropoli.netille, että syy tähän ei ole ainoastaan kunnianhimo ja rahojen investoiminen luksuselämään, vaan aito rakkaus luontoa kohtaan. Helena-Reet haluaa että pelastamme planeettamme saasteilta ja tärkeä osa tätä on vesiensuojelualueiden laajentaminen.

– Minulla on paljon syvällisempiä syitä yksityissaareen investoimiseen, kuin vain saada oma kiva paikka perheen huvittelua varten. Katson aina hieman kauemmas tulevaisuuteen. Valtameret tarjoavat ruokaa miljardeille ihmisille ympäri maailman, ne tarjoavat hapen joka toiseen hengenvetoomme ja ne sitovat ihmisten tuottamasta hiilidioksidista 25 %. Valtameret määrittävät sääolosuhteita ja niiden virtaukset vaikuttavat merkittävästi muunkin kuin merestä saatavan ruoan kasvuolosuhteisiin. Meidän täytyy suojella niitä.

– Maailmassa ei ole enää kovin montaa täysin, ja tarkoitan TÄYSIN, koskematonta saarta. Tämä on erittäin ainutlaatuista ja viatonta. Tiedän että monet, myös rikkaat, ihmiset eivät innostu yksityissaarista, koska niihin on vaikea matkustaa (joissakin myynnissä olevilla saarilla ei ole juuri kukaan käynyt!), niistä ei löydy viihdettä eikä mitään muutakaan ”hauskaa.” Niistä kuitenkin löytyy täysin puhdasta luontoa – niin puhdasta että sellaista on pian mahdoton löytää mistään muualta, koska ihmiset yleensä nopeasti roskaavat ja tuhoavat kaiken ympäriltään. Jonkun täytyy pelastaa nämä paikat! Aion yrittää, vaikka en ole varma olenko riittävän varakas siihen.

– Ylikalastus, saasteet, ilmaston lämpeneminen ja myrkyllisiksi muuttuvat vedet uhkaavat merten kykyä ylläpitää elämää. Valtamerten reservit voivat auttaa merielämän elvyttämisessä, lajien lukumäärän ja moninaisuuden kasvattamisessa sekä vastustuskyvyn vahvistamisessa muutoksien suhteen. Haluan tukea vesiensuojelualueiden laajentamista sekä ihmisten kannustamista luonnonsuojeluun. Paras keino tämän tekemiseen on omistaa itse osa luontoa ja luoda sinne omat säännöt – vaikka säännöt tarkoittaisivatkin ainoastaan koko paikan jättämistä ikuisesti rauhaan, tai oman rakastavan huolenpidon osoittamista sille.

Helena-Reet pysyttelee luonnonsuojelua koskevissa uutisoinneissa ajan tasalla ja sanoo olevansa erittäin iloinen, että Bahamasaarille on perustettu rahasto, jonka tarkoituksena on vastata vesiensuojelualueiden hallinnoimisesta koituneista kustannuksista.

– Tämä on erittäin tervetullut uutinen ja se tuli todellakin tarpeeseen. Olen iloinen, että on muitakin jotka ajattelevat samalla lailla kuin minä. Mielestäni meidän jokaisen tulee suhtautua planeettaamme omistajan elkein – siten että pidämme huolta, suojelemme ja tuemme tätä maailmaa, jossa elämme! Jokainen meistä voi tehdä omalta osaltaan muutoksen kohti parempaa!

Twitter-sensaatio Helena-Reet Ennet on tunnettu bloggaaja, joka omistaa suositut Ohmygossip-sivustot sekä Ohmygossip Couture -vaatemalliston.

Lähde: Metropoli.net


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory