Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Metropoli: Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi!

Metropoli: Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi!

OHMYGOSSIP – Olet varmasti kuulut, että maailman tunnetuin bloggaaja on amerikkalainen Perez Hilton (37). Hilton on nyt kuitenkin saanut varteenotettavan haastajan, sillä virolais-juutalainen viihdejournalisti Helena-Reet Ennet (36) on viemässä hänen kruunuaan. Helena-Reet, jolla on yli 2 miljoonaa Twitter-seuraajaa ja joka on nimetty Skandinavian sosiaalisen median vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi, on juuri nimetty virallisesti maailman toiseksi parhaaksi bloggariksi vaikutusvaltaisen yhdysvaltalaisen FamousBirthdays-sivuston toimesta.

– Tämä on niin mahtavaa! Olen erittäin iloinen, että olen saavuttanut tämän pisteen ja saanut niin paljon huomiota. Tämä ei ole ollut helppoa. Bloggaaminen on kovaa työtä ja vaatii sitoutumista, mutta rakastan oikeasti mitä teen. Olen yksi niistä onnekkaista ihmisistä, jotka voivat sanoa että harrastus on työni. Nautin siitä suunnattomasti, Helena-Reet kertoo Metropoli.netille ja lisää olevansa superiloinen, että hänen OHMYGOSSIP-sivustoillaan on niin paljon faneja.

– Seuraan itse enimmäkseen verkkojulkaisuja, kuten Huffington Post, AOL, New York Times, People, E! Online, Forbes, jne… ne ovat enemmänkin omaa tyyliäni, mutta tiedän kuka Perez Hilton on ja olen jopa käynyt hänen sivuillaan vähintään 5-10 kertaa. Se on kiva sivusto, jolla on paljon seuraajia. Hän on tehnyt kovasti töitä sen eteen, eikä sellaisen menestyksen saavuttaminen ole todellakaan helppoa. Hänellä on paljon lukijoita ja seuraajia, ja olen pakahtua onnesta, kun saan olla niin kuuluisan vaikuttajan vanavedessä. Maailman toiseksi parhaaksi bloggariksi nimeäminen on todellakin valtava kunnia! Suurin kiitos tästä kuuluu kaikille faneilleni, tämä on myös teidän palkintonne!!

Lähde: Metropoli.netMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory