Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä

Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä

OHMYGOSSIP – Helena-Reet Ennet on virolainen bloggari, joka on noussut kansainväliseen tietoisuuteen yli 2 miljoonalla seuraajallaan. Hänen kirjoituksiaan voi lukea englanniksi, viroksi, ruotsiksi ja suomeksi. Hänen ”Ohmygossip”-bloginsa on suosittu varsinkin Skandinaviassa ja USA:ssa. Nyt myös Metropoli.netin lukijat voivat nauttia tämän suositun bloggarin jutuista.

Ensi töikseen Helena-Reet kertoi Metropoli.netille Playboy-kartanosta ja siellä järjestettävistä legendaarisista bileistä.

– Olen käynyt monta kertaa Hugh Hefnerin Playboy-kartanon juhlissa. Tunnen hänet henkilökohtaisesti ja rakastan häntä ihmisenä – rakastan hänen taitoaan paiskia hurjasti hommia ja sitten juhlia hyvin. Tämä vaatii tasapainottelua ja hän tietää miten se onnistuu. Työ, menestys, nautinto, juhliminen – et voi aliarvioida niistä yhtäkään. Olen lähes aina hänen juhliensa kutsulistalla, mutta en ole pystynyt osallistumaan joka vuosi. Tämä johtuu lähinnä siitä, että en ole koko ajan Kaliforniassa ja lisäksi minullakin on omat hektiset työaikatauluni. Nyt täällä on aika hiljaista, kun hän lopulta malttoi vakiintua Crystalin kanssa, mutta vielä 10 vuotta sitten Hefnerin järjestämät juhlat olivat ”ne bileet”, joihin kaikki halusivat mukaan.

– Olen melko sensuelli ihminen ja pidän hauskanpidosta. Rakastan vanhaa Hollywood-glamouria ja sen tyylin juhlia. Olen varmaan sydämestäni tuhmempi, kuin miltä näytän. Monen mielestä olen ylilukenut, dorka ja työnarkomaani, joka ei tee muuta kuin työskentelee ja opiskelee – mutta se johtuu vain siitä että nykyisin olen mieluummin kotona lasteni kanssa, enkä halua epämiellyttävää julkisuutta ylipainoni takia. Menen nykyisin ainoastaan yksityisbileisiin, vain villeimpiin ja parhaimpiin, Helena-Reet nauraa.

Lähde: Metropoli.net

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory