Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Maisa Torppa avautui kiusaamisaiheesta Marja Hintikka Livessä

Maisa Torppa avautui kiusaamisaiheesta Marja Hintikka Livessä

OHMYGOSSIP – Maisa Torppa kertoi Marja Hintikka Livessä, että hän on kärsinyt koulukiusaamisesta. “Minua nimiteltiin haukkumalla rumaksi huoraksi. Tämä alkoi jo ala-asteella, noin toisella luokalla. Vuosi vuodelta se paheni, ja yläasteella se kiusaaminen oli jo toisella tasolla,” Maisa sanoo.

Maisa kertoi, että yläasteella kiusaaminen oli sekä henkistä että fyysistä. “Mun päälle pudoteltiin tavaroita, eli välillä sattui. Toki haukkuminenkin sattui. Kun on 20 vuotta kuullut olevansa ruma, niin vaikea sitä on muutakaan peiliin katsoessa uskoa. Kiusaaminen on vaikuttanut niin, ettei minun itsetuntoni ole priima,” Maisa kertoi ohjelmassa. Lopulta kiusaaminen meni niin pitkälle, että Maisa lopetti 9. luokan kesken. “Kävin koulun loppuun, mutta toisella tavalla kuin muut.”

Huomenta! ?

A photo posted by Maisa Torppa (@maisatorppa) on


Kuva: Maisa Torppa (Instagram/ @maisatorppa)
Lähde: Iltalehti


Tags assigned to this article:
Maisa TorppaMarja Hintikka

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory