Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Nolo moka paljasti Britannian salaiset Brexit-suunnitelmat valokuvaajalle

Nolo moka paljasti Britannian salaiset Brexit-suunnitelmat valokuvaajalle

OHMYGOSSIP – Britannian hallitus pyrkii saamaan kaikki hyödyt EU-erosta ilman mitään haittoja. Britanniassa on kohuttu valokuvasta (alla), jonka on katsottu paljastavan, mitä maan Brexit-neuvottelijoiden päässä liikkuu. Huffington Postin mukaan kuvassa näkyy Britannian konservatiivipuolueen varapuheenjohtaja Mark Fieldin avustajan kantaman muistilehtiön ensimmäinen sivu. Siihen on kirjattu käsin huomioita Brexit-neuvotteluista.

Brittilehdistö on revitellyt tiistaina “äärimmäisen nololla” lipsahduksella ja etenkin asiakirjan toteamuksella siitä, että Britannian kanta Brexit-neuvotteluihin on ”have cake and eat it too”. Mukaelma vanhasta sananlaskusta merkitsee käytännössä, että britit haluavat EU-eron hyödyt ilman sen haittoja. Britannian hallitus on kiirehtinyt kommentoimaan, etteivät asiakirjan huomiot edusta hallituksen virallista kantaa. Muistion pienten paljastusten on uumoiltu kuitenkin kertovan konservatiivipuolueen ajatuksista Brexitin suhteen.

political-pictures twitter
Kuva on otettu Britannian EU-eroa varten perustaman ministeriön ulkopuolella Lontoossa. (Twitter/@PoliticalPics)

Muistion perusteella Britannia ei usko voivansa pysyä mukana EU:n sisämarkkinoilla. Neuvottelujen pituudeksi taas haluttaisiin kaksi vuotta. Tämä tarkoittaa, etteivät britit halua pitkäkestoista Brexitiä. Pidemmän siirtymäajan on arvioitu lieventävän EU-eron kovaa taloudellista iskua Britannialle. ”Pitäkää kaksi vuotta. Ei enempää yksityiskohtia. Uskomme, että on epätodennäköistä, että meille tarjotaan sisämarkkinoita”, paperissa todetaan.

Lähde: Verkkouutiset.fi


Tags assigned to this article:
BrexitBritanniaEU

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory