Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Saitko isot veronpalautukset? Nauti niistä, sillä kohta sellaisia ei makseta kenellekään – tässä syy

OHMYGOSSIP – Isot mätkyt ja veronpalautukset ovat muutaman vuoden päästä historiaa. Muutos johtuu siitä, että vuoden 2019 alusta lukien verottaja pystyy entistä paremmin määrittelemään veroprosentin kohdalleen, kirjoittaa Savon Sanomat.

Siinä auttaa uusi kansallinen tulorekisteri. Se etenee valtiovarainministeriön ylijohtajan Markus Sovalan mukaan aikataulussa. Pienemmät mätkyt ja palautukset ovat tulossa jatkossakin, sillä verotuksessa tarvitaan palkansaajalta itseltään tietoa muun muassa tulonhankkimis- ja työmatkakuluista. Uutta sekin, että vuonna 2019 on helppo heti tarkistaa verkosta, onko työnantaja ilmoittanut palkat oikein muun muassa eläkeyhtiölle ja verottajalle. “Tulorekisteriin siis kerätään yritysten, kuntien ja muiden työnantajien palkkahallinnossa olevaa tietoa”, Sovala selvittää SS:lle. Vuonna 2020 tulorekisteriin tulevat mukaan myös maksetut eläkkeet ja erilaiset etuudet, kuten työttömyyskorvaukset ja toimeentulo- ja asumistuet.

Lähde: Savonsanomat.fi


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory