Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Gerard Butler erosi tyttöystävästään

Gerard Butler erosi tyttöystävästään

OHMYGOSSIP – Gerard Butler on eronnut tyttöystävästään. 47-vuotias näyttelijä seurusteli Morgan Brownin kanssa kahden vuoden ajan, mutta he ovat ilmoittaneet olleensa tuon ajan vain ystävyyssuhteessa. 

Mutta “300” näyttelijällä ei liene pulaa naisista, sillä  naisten kerrotaan suorastaan tyrkyttävän itseään hänelle. Eräs lähde kertoi New York Postin lehden sivulla kuusi: “Naiset tyrkyttävät itseään hänelle. Hänen on vaikea jatkuvasti sanoa: Ei. Pysy kaukana minusta. Minulla on tyttöystävä.”

Ei ole täysin tarkkaa tietoa siitä, milloin pari erosi, mutta heidät on nähty viimeksi yhdessä lomalla Caprilla, Italiassa, viime heinäkuussa.

Pariskunnasta kertoneet erouutiset ovat yllättäneet heidän ystävänsä, sillä parin ennustettiin avioituvan sen jälkeen, kun ex-malli oli muuttanut Geraldin luokse loppuvuodesta 2014. Lähde oli aiemmin sanonut: “Gerard on nyt yhden naisen mies. He ovat juuri muuttaneet yhteen. Ja nyt he puhuvat jo avioliitosta.”

Kuva: Gerard Butler (Tony Gutierrez/ TT NYHETSBYRÅN/ AP Photo/ Tony Gutierrez)


Tags assigned to this article:
Gerard ButlerMorgan Brown

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory