Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Zayn Malik on GQ´s Parhaiten Pukeutunut 2017

Zayn Malik on GQ´s Parhaiten Pukeutunut 2017

OHMYGOSSIP – Zayn Malik on kruunattu GQ:n parhaiten pukeutuneeksi 2017. 23-vuotias laulaja-lauluntekijä on lyönyt  ‘Night Manager ” -näyttelijän Tom Hiddlestonen ja ottanut otsikkojulkaisuissa kaikkien aikojen ensimmäisen ” Lukijoiden” -pudotuspelivoiton. Laulaja-laulutekijä Malik sai vaikuttavat 59 prosenttia äänistä GQ Onlinen mukaan.

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun “sänkykamari” keskusteluiden kohde on saanut kunnianosoituksen, hänen uskomaton tyylitajunsa on huomioitu jo vuonna 2013, mikä tekee hänestä ainoan miespuolisen henkilön, joka on saanut tämän kunnian kahdesti.

Kertoessaan tyylistään aiemmin omaelämäkerrassaan “Zayn”, hän sanoi: “Minulla on aina ollut hieman yksilöllinen tyyli, vaikka olin vasta lapsi – oikeasti. Vihasin koulupukuja, ja kaikkia sääntöjä, solmioita ja kaikkea sitä paskaa. Mutta kun tajusin, ettei ole sääntöjä siitä miten me kannamme koulumme blazereita, halusin kävellä ympäriinsä toinen käsi vain hihassa, toinen ulkona, antaen takkini roikkua yli olkapääni. Huolimatta siitä vaikka hän on muusikko – joka tällä hetkellä tapailee supermalli Gigi Hadidia – hän luottaa hyvään muotimakuunsa. Hän on kuitenkin paljastanut, että hän on liian “hermostunut” ottaakseen riskejä vaatekaappivalintojensa suhteen.

Kuva: Zayn Malik (Willy Sanjuan/ TT NYHETSBYRÅN/ /Invision/AP Photo/ Scanpix)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory