Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Neljässä maassa viiden päivän aikana!

Tuija Järvinen: Neljässä maassa viiden päivän aikana!

OHMYGOSSIP – Talvinen pakkastervehdys! Terveiseni ensimmäiseltä bloggaamismatkaltani ulkomaille. Se oli hyvin nopea ja hektinen tempaus, neljässä eri maassa viiden päivän aikana.

Helena-Reet Ennet, skandinavian tunnetuimpia ja vaikutusvaltaisempia bloggaajia kutsui minut tämän vuoden alussa Pohjoismaisille Matkamessuille Helsinkiin. Olin siellä mukana Helena-Reetin omistamien ja päätoimittamien OHMYGOSSIP -verkkosivustojen mediaedustajana. Tämä viikonlopputapahtuma poiki meille kutsun Marokkoon ja kutsu tuli Marokon matkailuministeriöltä. Matkamme oli tarkoitus alkaa tarkan vierailuohjelman mukaan 19.11. ja kestää 23.11. Lähdin siis Kuopiosta junalla ja jatkoin Tallinnaan laivalla päivää aiemmin. Omassa ryhmässämme oli neljä bloggaajaa. Sieltä nousimme lentokoneeseen kohti Köpenhaminaan ja muutamia tunteja siellä vietettyämme jatkoimme lentäen Marokkoon.

50 BLOGGAAJAA YMPÄRI SKANDINAVIAA
Samalle matkabloggausmatkalle oli kutsuttu noin 50 bloggaajaa skandinaviasta. Hiukan myöhemmin heihin tutustuessamme huomasimme, että osa heistä oli hyvinkin tunnettuja maassaan, oli mm. instagram-tähti, muotibloggaajatähtiä, tosi-tv tähti jne… Bloggaajia oli Ruotsista, Virosta, Tanskasta ja minä olin ainoa bloggaaja Suomesta. Ymmärrän kyllä, että julkkikset ovat arvokkaita bloggaajina, koska heitä seurataan paljon sekä luetaan heidän blogejaan. Media-arvosta on siis kyse puhuttaessa markkinoinnista ja tiedottamisesta.

Marokossa olimme jo melko myöhään, joten hotelli-illallisen jälkeen menimme nukkumaan raskaan matkan väsymyksen jäljiltä. Meille oli järjestetty 5 tähden upea ja loistokas Atlantic Palace Agadir Golf Thalasso & Casino Resort, Agadir City Centre, Agadir, Morocco Agadirista.

hotell atlantic palace agadir photo tuija järvinen
Näkymä Hotelli Atlantic Palacen hotellihuoneeni parvekkeelta. Valokuva: Tuija Järvinen

Jokainen sai oman upean huoneen, jossa oli mm. kaksoisparivuode. Saniteettitiloissa oli suihku/amme sekä lisänä bidee. Näkymä huoneestani oli kuin sadusta. Suoraan eteen avautui kaunis näkymä uima-altaasta sekä sitä ympäröivistä vihreistä palmupuista sekä kauniista kukista ja muusta hyvin leikatusta ja hoidetusta kasvillisuudesta.

Seuraavassa blogissa kerron itse matkan tapahtumista, vierailuista eri paikoissa ja kokemuksistani.

Palaamisiin! Hyvää viikoa!
Hali <3
Tuija Järvinen

Samaan aiheeseen:
OHMYGOSSIP aloittaa yhteistyön Marokon matkailutoimiston kanssa – Lehdistömatka Marokkoon, Agadiriin
OHMYGOSSIP – Olen erittäin ylpeä ja iloinen voidessani ilmoittaa, että #OHMYGOSSIP aloittaa yhteistyön Marokon ministeriön ja hallituksen matkailutoimiston kanssa!

OHMYGOSSIP.FI ottaa mukaansa uuden bloggaajansa Tuija Järvisen Marokkoon
OHMYGOSSIP – Joitakin viikkoja sitten OHMYGOSSIP – sivujen omistaja ja päätoimittaja Helena-Reet Ennet aukaisi suositun sosiaalisen mediasivuston Ohmygossip Finland (@Ohmygossip_fi) sekä myös online lehden. (www.nordenbladet.fi). Nyt kaikki Suomea puhuvat fanit voivat lukea täydet versiot suosikki viihdeuutisistaan ja elämäntapauutiset Suomeksi.

Alkukuva: Tuija Järvinen (yksityiskokoelma)

Save

SaveMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory