Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Carol Vordermanille tarjotaan £ 250 000 liittyäkseen nuorten miesrakastajien deittisivustoon!

Carol Vordermanille tarjotaan £ 250 000 liittyäkseen nuorten miesrakastajien deittisivustoon!

OHMYGOSSIP – Carol Vordermanille on tiettävästi tarjottu £ 250,000 liittyäkseen nuorten miesrakastajien deittisivustolle. “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” (Olen julkkis … auta minut pois täältä!) tositv- tähti on ToyboyWarehouse.com :n mukaan ihanteellinen puuma, koska hänellä on “hauska luonne”, jota monet miehet etsivät vanhemmasta naisesta online deittisivustolta.

Tiedottaja kertoi The Sun sanomalehdelle: “Carol on fantastinen vanhempi nainen, joka ilmentää hauskalla luonteellaan sivustomme jäseniä. Uskon, että sivustomme miespuoliset rakastajaehdokkaat haluaisivat mahdollisuuden keskustella Carolin kanssa ja hän varmaan löytäisi paljon hupia myös itselleen. “55-vuotias entinen ‘Countdown’ matemaatikko on flirttaillut myrskyisässä viidakossa muiden kilpailijoiden kanssa ja hän on koomikon, Joel Dommettin kumppani, joka on 25 vuotta nuorempi kuin Carol. He ovat ainoa yhden leirin pariskunta tämän vuoden ITV:n tositv-sarjassa.

Kuva: Carol Vorderman (AP Photo/ Joel Ryan/ Scanpix Sweden)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory