Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kylie Jenner haluaa näyttää “Barbielta”

Kylie Jenner haluaa näyttää “Barbielta”

OHMYGOSSIP  – Kylie Jenner haluaa näyttää epätoivoisesti “Barbielta” poikaystävänsä Tygan kertoman mukaan. 19-vuotias “Keeping Up With Kardashians” tähti, jonka romanssi syttyi uudelleen kesäkuussa tänä vuonna “Rack kaupunki” räppärin kanssa , viime toukokuussa tapahtuneen lyhyen eron jälkeen, on raportoitu tuntevansa itsensä epävarmaksi kauneudestaan ja käyttävänsä kauneuskirurgiaa “turvapeittonaan” pitääkseen Tygan kiinnostuneena.

Tähden lähellä oleva lähde sanoi: “Kylien perimmäinen pakkomielle on näyttää Tygan barbielta. “Hänelle on jo tehty kaksi rintaleikkausta ja hän haluaa kaksi lisää saadakseen DD-kuppikoon. Hän otti minikasvojenkohotuksen ja selluliittikavitaation vyötäröön, olkavarsiin ja reisiin. Hänen kokoisensa takapuoli on täynnä täyteaineita, joiden ottamista hän aikoo jatkaa. “Hän on koukussa leikkauksiin – niistä on tulossa turvallisuuspeitto.” Kuitenkin tv-persoona on kertonut ystävilleen ja perheelleen ottavansa kauneudenhuolto-operaatioita hitaaseen tahtiin , vaikka jotkut ajattelevatkin toisin.

Tyga ja Kylie Jenner (Andy Kropa/ TT NYHETSBYRÅN/ Invision/AP Photo/ Scanpix)

Kuva: Tyga ja Kylie Jenner (Andy Kropa/ TT NYHETSBYRÅN/ Invision/AP Photo/ Scanpix)


Tags assigned to this article:
Kylie JennerTyga

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory