Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Jüri Mõis: Tulee toteuttaa 20 tunnin työviikko ja pitempi loma

Jüri Mõis: Tulee toteuttaa 20 tunnin työviikko ja pitempi loma

OHMYGOSSIP – Virolainen liikemies Jüri Mõis kirjoittaa Äripäev-lehdessä, että Viron keskipalkka on jo liikkumassa siihen suuntaan, että vapaa-aika on muuttuu suuremmalle osalle ihmisistä arvokkaammaksi kuin lisäeuro.

Mõisin suositus on nimittää Virossa 20 työtuntia viikossa tavalliseksi täydeksi työajaksi ja 40 tuntia viikossa olisi jo ihmistä kohti kaksinkertainen työpaikka. Mõis perustelee tätä sillä, että lyhemmät työpäivät ovat terveellisiä ja työntekijät tuottavampia.

“Virossa tulisi päästä eroon 40 tunnin työviikon mielikuvasta ja osa-aikaisen työajan huonosta maineesta,“ hän sanoo. “Ja kun Suomessa ja Ruotsissa minimiloma on viisi viikkoa, niin miksei se voisi Virossa olla vaikkapa kuusi?”

Kuva: Jüri Mõis (Sander Ilvest/Postimees/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Jüri MõisliikemiesViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory