Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Saiko Pohjois-Korea seuraavan diktaattorinsa? Kimin huhutaan saaneen pojan

Saiko Pohjois-Korea seuraavan diktaattorinsa? Kimin huhutaan saaneen pojan

OHMYGOSSIP – Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin vaimon huhutaan synnyttäneen diktaattorille poikalapsen, joka aikanaan perisi tämän julman hallinnon. Diktaattorin vaimo Ri Sol-ju nimittäin palasi julkisuuteen lähes kahdeksan kuukauden tauon jälkeen. Ri näyttäytyi yllättäen julkisuudessa ja edusti miehensä rinnalla armeijan tapahtumassa, The Sun kerttoo.

“Ri näyttäytyi julkisissa tapahtumisessa kahden kuukauden välein viime vuonna, mutta ei ole esiintynyt julkisuudessa yli seitsemään kuukauteen tänä vuonna. Se on jokseenkin normaalista poikkeavaa,” eräs Pohjois-Koreaa tarkkaileva lähde sanoi Etelä-Korean suurimmalle uutistoimistolle Yonhapille. Edellisen kerran Kimin vaimo oli nähty julkisuudessa 8. maaliskuuta. Seuraavan kerran tämä nähtiin Kimin rinnalla vasta 5. joulukuuta. Rin esiintyminen sai huhut liikkeelle, sillä hänen oli aiemmin oletettu joutuneen miehensä tai tämän yhtä pahaluontoisen siskon Kim Yo-jongin epäsuosioon ja joutuneen siksi syrjään. Hänen pelättiin myös kadonneen pysyvästi. Kun Rin tiedetään nyt olevan yhä hengissä, kysymys kuuluukin, onko hän synnyttänyt Kimille pojan, eli mahdollisen seuraavan diktaattorin.

Kimillä tiedetään olevan ainakin yksi lapsi entuudestaan, mutta tätäkään tietoa Kim tai hänen hirmuhallintonsa ei itse julkistanut. Pohjois-Korea on patriarkaalinen yhteiskunta, jossa maan johtajuus periytyy mieheltä miehelle, eli isältä tämän poikalapselle. Tämän vuoksi Kimin esikoinen, tytär Kim Ju-ae ei voi periä isänsä asemaa.

Kuva: Kim Jong (Korean Central News Agency/Korea News Service via AP/ TT NYHETSBYRÅN/Scanpix)
Lähde: The Sun / Iltalethi.fi


Tags assigned to this article:
Kim JongKim Jong UnRi Sol

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory