Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Saara Aalto ja Matt Terry kamppailivat äärimmäisen tasaveroisesti X Factor -kisan voitosta

Saara Aalto ja Matt Terry kamppailivat äärimmäisen tasaveroisesti X Factor -kisan voitosta

OHMYGOSSIP – Saara Aalto hävisi X Factor -kisan vain kahdeksan prosenttiyksikön erolla Matt Terrylle. Saara sai äänistä 40,4 prosenttia, kun Matt sai 48,5, pronsentin verran. Vaikka marginaalit olivat pienet, voitto oli Mattille selkeä. X Factor -tuotanto on julkaissut kaikkien jaksojen äänestysprosentit. Niiden perustella selviää se, että Saaran loppukiri oli huikea.

Ohjelman alkujaksoissa Saara oli äänestyksissä viimeisten joukossa, mutta kahdeksannesta jaksosta lähtien hän dominoi äänestystuloksia. Tuolloin, kahdeksannessa jaksossa, hän esitti Abban The winner takes it all -hitin, jolla hän valloitti äänestäjien sydämet. Sen jälkeen hänen äänestettiin kolmessa perättäisessä jaksossa ykköseksi. Saara sai eniten ääniä myös lauantain lähetyksessä. Ainoastaan sunnuntaina, eli ratkaisevassa äänestyksessä, hän jäi Mattin taakse.

Kuva: Matt Terry (OHMYGOSSIP)
Lähde: Iltalehti.fi

Katso myös:
Voi harmi, miljoonadiili meni Saara Aallolta sivu suun + VIDEOT!
OHMYGOSSIP – X Factorin voitto olisi tiennyt Saara Aallolle yli miljoonan euron arvoisen levytyssopimuksen. X Factorin voittaja Matt Terry saa automaattisesti 1,2 miljoonan euron arvoisen levytyssopimuksen Simon Cowellin kanssa. Saara Aalto olisi saanut samanlaisen, huimalta kuulostavan sopimuksen, jos hän olisi vienyt kisan ykkössijan.


Tags assigned to this article:
Matt TerrySaara AaltoX Factor

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory