Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Uusia harrastuksia!

Tuija Järvinen: Uusia harrastuksia!

OHMYGOSSIP – Tervehdys ystäväni! Kirjoitan tätä blogipostaustani flunssassa. Sain flunssavirustartunnan eräältä läheiseltäni. Hän oli saanut sen Kiinan liikematkan tuliaisenaan. No, onneksi tartunnan lisäksi sain häneltä kuitenkin matkatuliaisina kiinalaisia porsliiniastiota ja kauniin suklaarasian.

Ihmettelin tuossa juuri postatessani Facebookia, että jossainpäin Suomea jo sinivuokot kukkivat. Sitä on todella vaikea uskoa, koska Kuopiossa on täysi talvi. Tämän koko päivän on satanut lunta. Koko maisema on valkoinen. Se siitä keväästä toistaiseksi täällä savossa…..

UUSIA HARRASTUKSIA
Olen pyrkinyt käymään kuntosalilla kaksi-kolme kertaa viikossa. En tee enää niin rankkaa treeniä, kuin aloittaessani salikuntoilun vajaa neljä vuotta sitten. Personal Trainerin laaatiman alkuperäisen treenin pituus oli 90 minuuttia, puolitoista tuntia. Aikoinaan se tuntui todella rankalta mutta tuloksiakin syntyi nopeasti terveellisen ruokavalion myötä. Nykyään kuntosalitreenini kestää keskimäärin noin tunnin ajan.

Talvisin ulkoilen sään mukaan.  Silloin tällöin olen tehnyt pieniä kävelylenkkejä. Asun mäen päällä sijaitsevassa talossa, joten täällä tuulee aika ajoin melkolailla. Keväisin ja kesäisin ulkoilen enemmän ulkosalla ja liikun paljon lähimetsässä.

LUISTELU
Talomme takapihalle tehtiin tänä talvenakin jälleen luistinrata. Katselin usein varsinkin lasten luistelua siellä ja eräs päivä innostuin asiasta niin paljon, että kävin ostamassa uudet luistimet itselleni. Olen luistellut viimeksi lukioaikoihin. Silloin se tuntui omimmalta talviharrastukselta. Lapsena hiihdin ja kilpailin niin paljon, että kyllästyin siihen,  niin hyvä harrastus, kun se onkin.

MAALAAMINEN
Olen myös aloittanut uuden taideharrastuksen, maalaamisen. Maalaan akryyliväreillä. Olen maalannut lähinnä maisemakuvia. Innostuessani saatan maalata 2 viikkoa yhteen putkeen ja sitten tulee pitkä tauko. Olen sellainen “kausi-innostuja” tässä asiassa , mutta onneksi liikunta on pysynyt elämässäni säännöllisenä.  Eipä muuta tällä erää. Hyvää uuden viikon alkua Sinulle ja voi hyvin! Muista pitää itsestäsi huolta jotta jaksat välittää myös lähimmäisistäsi.

Haliterkuin
tuija <3


Tags assigned to this article:
blogiTuija Järvinen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory