Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

BLOGGAAJAKSI

Back to homepage

Haluatko mukaan OHMYGOSSIP.FIin blogilistaukseen? Liitä blogisi sivuillemme!

Uudet bloggaajat
Blogin pitäjät, jotka haluavat tuoda bloginsa meidän yhteytemme tai aloittaa uuden blogin pitämisen, voivat esittää tällaisen toiveen osoitteeseen: info@nordenbladet.com. Tällä hetkellä blogia voi kirjoittaa kolmella kielellä – viroksi (Ohmygossip.ee); suomeksi (Ohmygossip.fi) ja englanniksi (Ohmygossip.com). Lähiaikoina myös ruotsinkielisellä sivustolla (Ohmygossip.se).

OHMYGOSSIP Estonia / Ohmygossip.ee:
Vironkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 50.000+ ainutlaatuista lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä maksutta, blogien, joiden lukijamäärä on pienempi, vuosimaksu on 500.- euroa (yksityishenkilö) tai 1.500.- euroa (liikeyhtiö).

OHMYGOSSIP Finland / Ohmygossip.fi:
Suomenkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 80.000+ lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 800.- euroa (yksityishenkilö) tai 2.400.- euroa (liikeyhtiö).

OHMYGOSSIP Swedwn / Ohmygossip.se:
Ruotsinkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 100.000+ lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 1.000.- euroa (yksityishenkilö) tai 3.000.- euroa (liikeyhtiö).

OHMYGOSSIP America / Ohmygossip.com:
Englanninkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 100.000+ lukijaa kuukaudessa voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 1.000.- euroa (yksityishenkilö), 3.000.- euroa (liikeyhtiö).

Kaikki Ohmygossipin blogin pitäjät saavat ilmaisen hostingin ja omannimisen Ohmygossip-päätteisen domeenin lisäksi:

1) osansa meidän päivittäisestä liikenteestämme. Ohmygossip-sivuilla on 80.000-140.000 lukijaa päivässä (jopa 4,2 miljoonaa lukijaa kuukaudessa). Kaikki blogipostitukset näkyvät kaikkien sivujen etusivulla. Esimerkki: kirjoitat blogia viroksi, mutta silti blogipostituksesi linkki näkyy Ohmygossip.ee-sivun lisäksi myös Ohmygossip.fi-, Ohmygossip.se- ja Ohmygossip.com-sivuilla.

2) jakaa postituksiaan Ohmygossipin useita miljoonia seuraajia omaavissa sosiaalisen median ympäristöissä, sen mukaan, millä kielellä he blogiaan kirjoittavat: Twitter: (@Ohmygossip_ee; @Ohmygossip_fi; @Ohmygossip_se; @Ohmygossip_USA). Facebook: (Ohmygossip Eesti; Ohmygossip Finland; Ohmygossip Sweden ja Ohmygossip.com).

3) Sponsoroitujen postitusten tulo, jonka itse myytte, jää 100 %:sesti teille. 20 % sponsoroitujen postitusten tulosta menee Ohmygossipille, kun se on myyty suoraan meidän toimestamme tai ympäristön kautta. Kuvamainospalveluiden (header-sidebar-inside content) mainostulon pitää kokonaan Ohmygossip.


Ottaa yhteyttä
: info@nordenbladet.com (olisi hienoa, jos lähettäisitte sähköpostiviestinne viroksi tai englanniksi)

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory