Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

1 VAARALLINEN virhe, jonka monet naiset lihaa syödessään tekevät

1 VAARALLINEN virhe, jonka monet naiset lihaa syödessään tekevät

OHMYGOSSIP – Lihan syömisestä ei pidä luopua, sillä liha sisältää runsaasti rautaa ja proteiinia, jotka ovat elimistölle erittäin tarpeellisia aineita. Tässä yhteydessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä pari yksinkertaista totuutta, joista samalla riippuu sekin, vaikuttaako liha sinun terveyteesi hyödyllisesti vai vahingollisesti.

Naiset tekevät nimittäin lihaa syödessään yhden ja saman virheen, jonka tuloksena on painon nousu ja sydänsairauksien aiheutumisriskin kohoaminen. Tämä virhe on lihan väärä käsitteleminen – öljyssä paistettu, friteerattu liha on elimistölle pikemminkin vahingollista kuin hyödyllistä, mutta silti suositaan lihan valmistamista juuri tällä tavalla.

Terveellisyyden näkökulmasta katsoen paras valinta on vähärasvainen haudutettu tai grillattu punainen liha, jonka oheen syödään tuoretta salaattia ja haluttaessa myös hieman laadukasta leipää tai riisiä, tattaria tai perunaa.

Kuva: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
lihaterveys

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory