1 VAARALLINEN virhe, jonka monet naiset lihaa syödessään tekevät
OHMYGOSSIP – Lihan syömisestä ei pidä luopua, sillä liha sisältää runsaasti rautaa ja proteiinia, jotka ovat elimistölle erittäin tarpeellisia aineita. Tässä yhteydessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä pari yksinkertaista totuutta, joista samalla riippuu sekin, vaikuttaako liha sinun terveyteesi hyödyllisesti vai vahingollisesti.
Naiset tekevät nimittäin lihaa syödessään yhden ja saman virheen, jonka tuloksena on painon nousu ja sydänsairauksien aiheutumisriskin kohoaminen. Tämä virhe on lihan väärä käsitteleminen – öljyssä paistettu, friteerattu liha on elimistölle pikemminkin vahingollista kuin hyödyllistä, mutta silti suositaan lihan valmistamista juuri tällä tavalla.
Terveellisyyden näkökulmasta katsoen paras valinta on vähärasvainen haudutettu tai grillattu punainen liha, jonka oheen syödään tuoretta salaattia ja haluttaessa myös hieman laadukasta leipää tai riisiä, tattaria tai perunaa.
Kuva: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet
Lähde: Ohmygossip.ee