Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Viron yleisradioyhtiö ERR:n uudeksi johtajaksi valittu Erik Roose lupaa korostaa uutta mediaa

Viron yleisradioyhtiö ERR:n uudeksi johtajaksi valittu Erik Roose lupaa korostaa uutta mediaa

OHMYGOSSIP – Kesäkuusta yleisradioyhtiön uutena hallituksen puheenjohtajana tehtävässään aloittavan Erik Roosen mukaan tulee ensi sijassa ratkaista digitaalisen median jälkeenjääneisyys.

Studiohaastattelussa Roose sanoi uutislähetykselle Aktuaalne kaamera, että yleisradioyhtiön tärkein ongelma on nykyisin koko uusi media, jonka rahoitusta lainsäätäjä ei ole erityisesti osannut ennakoida. Hän sanoi, että tilanne radion ja television osalta ei ole niin kriittinen.

ERR:n talousarviosta Roose sanoi, että vuodeksi 2017 varattu 37 miljoonaa euroa on suuri numero. ”Yhtä kotitaloutta kohti se tekee 4-5 euroa kuukaudessa. Niin edullista lehtitilausta ei nykyisin saa. Tänään veronmaksaja saa erittäin hyvän tuotteen sillä rahalla. Se ei varmastikaan tule liian kalliiksi”.

Kuva: Erik Roose (Peeter Langovits/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee
Lue myös:
Viron yleisradion johtajaksi pyrkivä Mart Luik: Tulee lopettaa sellainen itku ja valitus, että rahaa ei ole
OHMYGOSSIP – Viron yleisradion (ERR) hallituksen puheenjohtajaksi ehdolla oleva Mart Luik katsoo, että yleisradion 37 miljoonan euron talousarvio riittää hyvän ohjelman tekemiseen. Luik kertoi maanantaina haastattelussaan Raadio 2:lle, että ERR:n talousarvio on riittävä, mutta sitä tulee käyttää tähänastista huolellisemmin.


Tags assigned to this article:
Erik RooseERRViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory