Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

SALALIITTOTEOREETIKOT: Heittävätkö selvännäkijä Vangan pahaenteiset ennustukset vuoden verran? Alkaako kolmas maailmansota vuonna 2018?

SALALIITTOTEOREETIKOT: Heittävätkö selvännäkijä Vangan pahaenteiset ennustukset vuoden verran? Alkaako kolmas maailmansota vuonna 2018?

OHMYGOSSIP – Maailmankuulu bulgarialainen selvännäkijä Vanga ennusti jo vuosikymmeniä sitten maailman tulevaisuuden. Sokea mystikko näki ennakolta 11. syyskuun terrori-iskut, Islamilaisen valtion synnyn ja valloitukset, Yhdistyneen kuningaskunnan eron Euroopan unionista, Syyrian sodassa tapahtuneet hyökkäykset kemiallisin asein, yleismaailmallisen lämpenemisen ja myös sen, että USA:n 44. presidentti on mustaihoinen ja jää viimeiseksi demokraattiseksi valtion päämieheksi. Salaliittoteoreetikot eivät epäile Vanga ennustuksia, mutta ovat päätyneet johtopäätökseen, jonka mukaan selvännäkijän pahaenteiset ennustukset saattavat erehtyä ajallisesti vuodella, kertoo Mirror.

Vuonna 1996 välittömästi ennen kuolemaansa Vanga ilmoitti, että vuonna 2016 muslimit pelästyttävät maailmaa kemiallisen aseen käytöllä. Salaliittoteoreetikot ovat vakuuttuneet siitä, että Vangan ennustus viittasi viime kuussa Syyriassa tapahtuneeseen hyökkäykseen, jossa käytettiin kemiallisia aseita.

Nainen ennusti myös, että kolmas maailmansota alkaa sinä vuonna, jona syntyy vastakkainasettelu USA:n, Venäjän ja Pohjois-Korean ja Kiinan välillä. Voimakkaita jännityksiä näiden maiden välillä on jo syntynyt, mutta mikäli selvännäkijän ennustuksien pitäisi ajallisesti olla vuoden verran paikaltaan, kansainvälinen konflikti alkaa ensi vuonna, ts. vuonna 2018.

Bulgariasta kotoisin ollut Vangelia Pandeva Dimitrova eli Vanga oli vain 12-vuotias, kun hän sattui ankaraan myrskyyn ja menetti näkönsä, mutta sai samalla selvännäkijän kyvyt. Nainen on ennustanut tapahtumia 85 % osuudelta oikein.

Kuva: Vanga (OHMYGOSSIP)

Lue myös:
KATSAUS kuuluisan bulgarialaisen selvännäkijä Vangan ennustuksista. Osuvatko kaikki todellakin kohdalleen?
OHMYGOSSIP – Eurooppa jää autioksi: Selvännäkijän mukaan Eurooppa jää vuonna 2016 autioksi, kylmäksi ja lähes elottomaksi. Tämän aiheuttajana Vanga pitää kemiallisten aseiden käyttöä äärimmäisyysaineksia vastaan. Pariisi ja Brysselin terrori-iskujen jälkeen Euroopan parlamentti julkisti raportin, jossa tuodaan selvästi esiin vaara, että ISIS saattaa seuraavissa hyökkäyksissään ottaa käyttöön kemiallisia tai biologisia aseita. Epäilyä vahvistaa se tosiasia, että ISIS on yhä enemmän alkanut värvätä kemistejä, fyysikkoja ja ohjelmoijia.

Donald Trumpin voiton ennustanut velho Horacio Villegasin näky: Ydinsota alkaa jo tänä vuonna – 13. toukokuuta!
OHMYGOSSIP – Velho Horacio Villegas näki Donald Trumpin voiton USA:n presidentinvaaleissa jo vuonna 2015. Nyt sanansaattaja on vakuuttunut, että ydinsota alkaa vain muutaman viikon päästä.


Tags assigned to this article:
Vanga

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory