Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Viimeinen ilta Virossa ja huomenna kotiin

Tuija Järvinen: Viimeinen ilta Virossa ja huomenna kotiin

OHMYGOSSIP – Tänään on ollut hyvin kylmää ja sateista Virossa. Olemme viettäneet koko päivän kotona. Kuten aina, me aina puhumme elämästä ja liikeasioista, teemme ruokaa, katsomamme televisiota ja otamme rennosti.

Helena-Reetin naapuri on menestynyt sijoittaja ja kirjailija Jaak Roosaare. Hän antoi eilen Helena-Reetille yksinoikeudella ja omistuskirjoituksellaan varustetun kirjan “Aktsiatega rikkaks saamise õpik” (Kuinka tulla rikkaaksi osakkeilla), joka on hänen viimeiseksi kirjoittamansa kirja. Helena-Reet on alkanut lukea kirjaa tänään ja hän sanoi jo minulle,  että kirja on hyvin mielenkiintoinen. Me molemmat pidämme taloustieteestä ja puhumme aiheesta usein keskenämme keittiössä.

Ostin liput Viking Linelle, jotka maksoivat 34 euroa ja laiva lähtee satamasta huomenaamuna kello 10.30. Olen Helsingissä jo kello 12.15. Aika menee nopeasti, jos sinulla on hauskaa seuraa ja tekemistä.

Minulla on neuvottelut ystäväni säveltäjä, sanoittaja Esko Koivumiehen sekä sovittaja Jari Holmin kanssa Helsingissä saapumiseni jälkeen. Seuraavaksi nousen junaan ja matkaan kotiini Kuopioon.

Minulla ei ole tietokonetta mukanani täällä, joten en voi kirjoittaa blogiani huomenna sinulle. Olen lisäksi hyvin myöhään kotona. Lue myös muut blogini, jotka olen kirjoittanut tämän kertaisesta matkastani Virossa: TÄSSÄ, TÄSSÄ, TÄSSÄ ja TÄSSÄ.

Blogissani on tänään otettuja valokuvia, joissa päälläni on Ohmygossip Couture -toppi, Chic:in mustat farkut, Broadway NYC Fashionin musta jakku,  mustat Mywearin nahkakengät ja Glitterin pantterikuvioinen huivi. Pidän usein Ohmygossip Couture vaatteita, koska ne ovat laadukkaita ja mukavia sekä olen ollut jo vuosia brändin yksi mallikasvoista. Olen edustanut brändiä ja minusta oli puolitoista vuotta sitten iso mainoskampanja Brasiliassa, joka sai huomiota suomalaisissa lehdissä kuten Como, Metropoli ja kuopiolainen Savon Sanomat. Kampanjassa oli satojatuhansia mainoslehtisiä ja mainoskuvani oli myös lentoaseman lehdissä.

 
 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory