Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Voit karkottaa syysväsymyksen helposti yhdessä viikossa

Voit karkottaa syysväsymyksen helposti yhdessä viikossa

OHMYGOSSIP – Väsyttää, masentaa ja tekee koko ajan mieli leipää tai pullaa. Syksyn ärsyttävistä oireista pääsee eroon arkisilla ja helposti toteutettavilla keinoilla. Yksi terveellinen ateria, yksi liikuntakerta tai yksi hyvin nukuttu yö ei vielä johda tuloksiin, mutta viikossa muutoksen jo huomaa.

“Olo on virkeämpi, ja arki rullaa paremmin,” vakuuttaa laillistettu ravitsemusterapeutti Jan Verho juuri ilmestyneessä Ilona & hyvä olo erikoislehdessä. Syksyinen pimeys vaikuttaa Verhon mukaan aivojen mielihyvä- ja unihormonien tuotantoon. Pimeänä vuodenaikana suu hamuaa hiilaripitoisia herkkuja ja väsymys iskee iltaisin tavallista aikaisemmin. Hiilihydraatit väsyttävät entistä enemmän, jolloin päivän päätteeksi suunnitelmissa ollut liikunta on helppoa jättää väliin. Hyvä tapa taistella makean- ja hiilihydraatin nälkää vastaan on säännöllisestä ateriarytmistä kiinni pitäminen. Myös liikunnasta on apua, vaikka se ei illan pimeydessä houkuttaisikaan.

Lähde: Iltalehti
Kuva: ©OHMYGOSSIP


Tags assigned to this article:
Jan Verhoravitsemusterapeuttiterveys

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory