Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 2. EXCLUSIVE-HAASTATTELUSSA “RakkausGuru” & Gladiaattori Aki Manninen

Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 2. EXCLUSIVE-HAASTATTELUSSA “RakkausGuru” & Gladiaattori Aki Manninen

OHMYGOSSIP – Kaikki me etsitään rakkautta, ilman sitä ainakaan minä en tunne itseäni kokonaiseksi. Sinkkuna olo talvella on kuin loma Siperiassa! Sauna, kynttilät ja paljon valoa auttavat ainakin minua. Vaikka en ole niin iso fani suomalaisesta saunasta (tykkään itse enemmän esim. höyrysaunoista), mutta olla puolison kainalossa ja katsoa yhdessä vaikka joku hyvä leffa, voittaa kaikki turhat baari-illat! Ja jos olet sinkku, älä jää kotiin makaamaan, vaan kokeile vaikka joku uusi harrastus. Uinti, treenaminen tai liikkuminen missä muodossa tahansa, mikä pitää sut motivoituneena, on todella tärkeää!

Tässä mun EXCLUSIVE-HAASTATTELU “RakkausGurun”, Gladiaattorin ja loistavan tyypin Aki Mannisen kanssa, joka antoi hienoja vinkkejä!

1. Kerropa ensin blogin lukijoille, jotka eivät sinua jostain syystä tietäisi, että mistä olet tunnettu!
Olen Aki Manninen “tuttu TV:stä”. Olimme vaimoni Ritan kanssa Temptation Islandin ensimmäisellä kaudella josta nousimme julkisuuteen oman Tv ohjelman myötä “Akin ja Ritan Rakkausdieetit” siittä sitten useammissakin Tv tuotannoissa olemme olleet mukana. Nyt uusin isoin ohjelma on alkavat Gladiaattorit missä minä olen Turbo ja Rita Laser .

2.Mä itse en pidä pimeydestä ja Suomen syksystä ja talvesta ollenkaan. Minkälainen syksyihminen sä olet? Tai siis miten syksy ja pimeys vaikuttaa sinuun?
Syksy ja pimeys on minulle kuin “sielunpimeys” . Todellakin vaikuttaa minuun, Suomalaisen melankolisesti kun luonto kuolee ja hiljenee linnunlaulu. Pimeys ei sovi minulle mitenkään, sillä olen valon ja positiivisuuden ruumiillistuma. Syksyllä ja talvella Treenaan ja Rakennan minulle rakkaassa pajassa käsintehtyjä moottoripyöriä, mistä olenkin tunnettu jo ennen julkisuuttani. Www.amty.fi tämä harrastus tappaa syksyn, talven, kylmyyden ja pimeyden.

3. Tässä blogissa kerään vinkkejä syksyn ja talven varalle. Miten itse jaksat syksyllä? Mistä saat parhaiten lisäenergiaa arkeen?
Niinkuin totesin jo edellisessä, treenin, terveellisen elämän, HYVÄN parisuhteen ja käsityöntaidolla saan voimaa ja energiaa pimeään-kauteen. Hyvänä ideana on keksiä itselle jotain uutta tekemistä pitkän talven varalle, ja nimenomaan sellaista mistä nauttii se pitää mielen virkeänä ja “aika menee kuin mummulassa” AKISMI.

4. Sä kun olet Suomen “rakkausguru” ja olette tehneet myös Ritan kanssa parisuhde- ja hyvinvointiohjelmaa niin mitä vinkkejä sulla olis pariskunnille tähän vuodenaikaan? Miten pitää kipinää yllä?
Mä en ole mikään opettaja, mutta omia kokemuksia olen jakanut ihmisten kanssa värikkäästä ja vaiherikkaasta elämästä johtuen, huonossakin repussa voi olla hyvät eväät !!! Parisuhde on elämämme kulmakivi, niin hyvin voit, kuinka hyvin parisuhteesi voi!!

Parisuhteen tekevät kaksi arvokasta ihmistä ja elämää… jos parisuhteesta puuttuu arvostus ja kunnioitus toista kohtaan, niin ollaan pahasti karilla ja sieltä pois-pääseminen voi olla vaikeaa, mutta mahdollista. MUUTOS LÄHTEE ITSESTÄ. Vain itseään muuttamalla voi parisuhteesi muuttua sekä toinen ihminen sen myötä, molempien on ymmärettävä tämä. Arjen pienet huomion osoitukset ja yllätykset toiselle pitää kyllä kipinän yllä, mutta ei se ilmaiseksi tule kuin “Manulle illallinen” tottakai se aina vaatii, mutta palkitsee kyllä hotelliyönä.

5. Entäs taas, jos onkin sinkkuna? Mitä voi tehdä, ettei vaan jää himaan makaamaan, jos syksyn pimeys meinaa viedä voimat?
Sinkkuna hakisin uusia harrastus ja toiminta iltoja missä tapaa uusia ihmisiä, EI MIELELLÄÄN BAARIA. Keskittyy itseensä ja omaan hyvään oloon niin sitäkautta voit myöskin löytää itsellesi oikean ihmisen, eikä tule niitä kuuluisia HUTI-LYÖNTEJÄ niin paljon. Sinkku yksi iso sääntö! ALA SATUTA ITSEÄSI TÄSSÄ KARUSSA MAAILMASSA, VAAN KUUNTELE ITSEÄSI….. VOIMIA SINKUT!!!

6. Mitä uutta sulla on nyt syksyn aikaan tulossa tai työn alla?
Minulla on uutena projektina tallissa semmoinen OldSchool Harley Davidsson mikä kantaa teemaa “vanhassa on viisaus” Old Hammer on pyörän nimi siittä tulee hieno, olen innoissani…. sitten tietysti Gladiaattorit kun tärähtää käyntiin niin kiire on taattu. Oma yrityksemme Ritaki Oy työllistää meitä omalta osaltaan, sekä vaimolle rakennan uuden keittiön kotiin “lupasin sen yhdellä heikolla hetkellä”.

7. Meillä molemmilla on kokemusta reality-tv:n parista, mitä itse ajattelet siitä? Mitä se on antanut tai ottanut, niin sanotusti?
Reality TV- on todellista ja siellä ei voi kovinkaan paljon feikata sitä mikä olet. Vahva ihminen pärjää kyllä sen tuoman negatiivisuuden kanssa, mutta vahvuutta tarvitaan jos sinne on ajautunut, valintojahan nämä ovat elämässä ja kaikki me olemme samalla viivalla, kera “muurahaisten valtuuksien”. Itselleni reality on tuonut ammatin ja mielenkiintoista työtä mistä nautin. Julkisuus on kyllä ottanut ison palan elämästäni ja tuonut ison opetuksen positiivisuudesta ja negatiivisuudesta. Ystäväpiiri on huomattavasti pienetynyt koska haluan vain ja ainoastaan aitoja ihmisiä rinnalleni.

Kuva: Aki Manninen, Rita Niemi-Manninen & mr.Putin (Private)

 

Terveisin,
Vikman Ozzy

Lue myös:
Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 1.
Nyt alkaa olla taas se aika vuodesta, milloin päivät lyhenevät nopeasti ja auringonvalo vähenee. Minusta alkaa todella helposti tulla kiukkuisempi, on vähemmän energiaa, ja enemmän synkkiä ajatuksia, koska en kestä kylmyyttä ja pimeyttä ollenkaan. En ole montaa kokonaista talvea viettänyt Suomessa, mutta nyt kun on oma perhe, niin on vaikeampi lähteä lämpöön pariksi kuukaudeksi. Jos sun kukkaron nyörit on liian tiukalla ja olet koko syksyn ja talven Suomessa, niin tässä muutamia vinkkejä multa sekä asiantuntijalta, miten on helpompi pärjätä kylmyyttä ja pimeyttä vastaan. Mukana laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory