Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Minun salainen puutarhani – Good vibes only!

Helena-Reet: Minun salainen puutarhani – Good vibes only!

OHMYGOSSIP – Olen päättänyt, että otan niin paljon kuin mahdollista etäisyyttä kaikkeen kielteiseen, ja paras mahdollisuus siihen on läheisyys luonnon ja J-malan kanssa. Mitä enemmän pystymme sulautumaan luonnon kanssa yhteen, sitä etäämmäksi jää jokapäiväinen ulkoinen ja turha melu. Elämässä meitä satuttavat usein myös hyvin läheiset ihmiset ja välistä sen asian kanssa toimeentulo vaatii lisäenergiaa. Minä ammennan sitä luonnosta!

Onneksi minulla on oma ”salainen puutarhani”, joka ei olekaan todellisuudessa mitään salaista, mutta jos sitä tarkastelee toisella tavalla, niin siitä tulee esiin hyvin paljon mystistä. Viime vuosi on tuonut minun elämääni erilaisten koukeroiden kautta erittäin paljon esoteriikkaa ja kosketusta maan ulkopuolisiin voimiin – esimerkiksi, niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, olimme kesällä siskon kanssa Viljandissa käydessämme kosketuksissa todelliseen kummitukseen (lue siitä aiemmista blogipostituksistani TÄSTÄ, TÄSTÄ ja TÄSTÄ), ja sen jälkeen olemme molemmat saaneet hyvin paljon ennusmerkkejä. Ennustukset ja selvännäkeminen eivät ole meidän suvussamme vieras aihe – monet esivanhemmat ovat olleet hyvin kovia metsämuoreja ja kasviksilla parantajia, jotka yrttikasvitiedoillaan, kuunvaiheiden tuntemuksellaan ja metsämuorin viisaudellaan ovat auttaneet paljon apua tarvitsevia oikealle tielle ja pyyhkineet pois monien lemmenmurheet, rahahuolet ja terveysongelmat. Tiedän, että tämä juttu saattaa kuulostaa kaikkien nykyajan noitalähetysten taustalla joltain hölynpölyltä, mutta tosiasioille ei voi mitään. Pelottaako se minua? Tottakai! Olen aina ollut lähinnä skeptinen sellaisten asioiden suhteen ja mitä enemmän aika kuluu, sitä enemmän tunnen, että omaan sisäiseen tunteeseen tulee luottaa, nähdyt merkit pitää ottaa huomioon ja muistiin tulevia kuvia ei saa pitää mitättöminä.

Mutta takaisin puutarhaan… Pidän sellaisista puoliksi hoidetuista ja puolivilleistä puutarhoista, sellaisista kuin oma puutarhanikin. Mitä enemmän puutarhassa puiden ja pensaiden parissa puuhaat ja puhut, sitä enemmän puutarhakin avautuu sinulle. Se on mielettömän mukava tunne! Pidän siitä, miten ennen vanhaan kaikki elämässä tarvittava kasvatettiin itse – mitä vähemmän teollisuustuotantoa, sitä parempi. Minäkin tuotan paljon itse – varsinkin juomat (esimerkiksi monet erilaiset kasviteet ja talvisen omenamehun). Kuivatan erittäin paljon erilaisia kasveja, joilla kaikilla on monia hyödyllisiä (hoito)ominaisuuksia. Jos kiinnostaa enemmän, TÄSSÄ tein pienen käytännöllisen katsauksen helposti saatavilla olevista mutta hyvin voimakkaista kasveista.

Olen myös huomannut, että pidän luonnon valokuvaamisesta. Tässä on joitakin hiljattain tehtyjä kuvia, jotka saavat minut huokaamaan: Elämä on kaunista, se täytyy huomata! Kaikkein Korkein on antanut meille niin paljon, mistä iloita!


Tags assigned to this article:
bloggaajablogiHelena-Reet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory