Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: PÄIVÄN täydeltä käsitöitä tytär Ivanka Shoshanan kanssa! Kaksi kudottua tupsumyssyä, maalaukset ja tärkeää tietoa: ”Äiskä paksu ja iskä pitkä”

Helena-Reet: PÄIVÄN täydeltä käsitöitä tytär Ivanka Shoshanan kanssa! Kaksi kudottua tupsumyssyä, maalaukset ja tärkeää tietoa: ”Äiskä paksu ja iskä pitkä”

OHMYGOSSIP – Tänä aamuna Ivanka Shoshana (9) päätti, että hän ei halua mennä kouluun, enkä minä häntä pakottanutkaan. Niinpä hän jäi kotiin ja minä olen uutisten tekemisen sijasta tehnyt hänen kanssaan aamusta lähtien käsitöitä! Välillä olemme halanneet monta kertaa ja olen sanonut hänelle, miten paljon häntä rakastan. Meillä on ollut hyvin antoisa ja hieno äiti-tytär -päivä – Ivanka teki kaksi maalausta, minä sain valmiiksi kaksi aiemmin kesken jäänyttä noita-kuvaa ja lisäksi kudoin kaksi tupsumyssyä. Käsityön tekeminen on niin rauhoittavaa ja tyydytystä tarjoavaa, että tunnen, kuin olisin uudesti syntynyt.

Ivanka Shoshana itse oli maalaamisesta niin innostunut, että vaihdoimme kahdesti hänen vaatteensa – ja no, valkoisella pöytäliinalla taidetta tekee vain Helena-Reet :D. Nyt maalaukset ovat kuivat ja kaksi niistä riippuu jo seinällä. Myssyt pakkaan todennäköisesti pakkaan talteen ja kun tulee jotkut synttärit, on mitä lahjan oheen lisätä. Viime aikoina lisään lahjapaketteihin usein itse tehtyjä tavaroita – erilaisia käsityökoruja (kaulaketjuja, rannerenkaita, korvarenkaita), kudonnainen (huiveja, myssyjä, matkapuhelimen pusseja), kuivattua kasviteetä (kasvatan ja kuivaan kotipuutarhassa runsaasti piparminttua), maalauksia ja piirustuksia jne. Toivon, että eräänä päivänä voi kodin aarrekätköstä ottaa lahjaksi myös itse kirjoitettuja kirjoja ja E&S (Elisheva&Shoshana) -brändin nimellä luotuja laadukkaita kosmetiikkatuotteita!

Ja niin… hieman myös otsikolla ”lapsen suusta kuulet totuuden”… Kun lopetimme yhteiset puuhailumme ja lapsi lähti katsomaan videoita, hän ilmoitti kirkkaalta taivaalta: ”Äiskä on paksu ja iskä pitkä”. Mitäpä siihen kommentoimaan… oikea taiteilija osuu parilla yksityiskohdalla asian ytimeen.
Avainsanat: käsityöt, käsityöblogi, kudonta, hattu neuloa, miten neuloa hattu, luonnosteluun, lapsen piirustus, lapsi piirtää, lapsi maalaa, manuaalista toimintaa, manuaalisen työn kehittäminen, lasten askarteluvinkit, lasten kanssa työskentely, mitä tehdä lapsille, mitä tehdä vauvasi kanssa, lasten kanssa, jotka voidaan tehdä lasten kanssa, millaista toimintaa lasten kanssa, lasten kanssa askartelua, lasten pelit, lasten kanssa askartelu blogi, lasten askartelu blogi, lasten askartelut esille, lasten askarteluohjeita, lasten askartelu ideoita, lasten askartelu äitienpäiväkortti, lasten askartelu isänpäiväkortti, lasten askartelu ideat, lasten askartelu kevät, lasten askartelukirja, lasten askartelu kortit, lasten askartelu keskustelu, lasten askartelumalleja, lasten askartelumallit, lasten askartelu nettikauppa, lasten askartelu ohjeet, lasten askarteluohje, askartelua pienten lasten kanssa, lasten askartelu syntymäpäiväkortti, lasten askartelun tavoitteet, lasten askartelutarvikkeet, lasten askartelu tulosta, lasten askartelu verkkokauppa, ystävänpäivä askartelua lasten kanssa, mitä tehdä perheesi kanssa, perheeni ja lapset, perhe ja lapset, blogeja perheestä ja lapsista, Olen huolissani perheestä ja lapsista, Kirjoitan perheestä ja lapsista, hyviä ideoita, hyviä ideoita lasten kanssa, hyviä ideoita vauvan kanssa, pieni lapsi kotona, mitä tehdä autistiselle lapselle, autistinen lapsi, miten kehittää vauva, miten kehittää autistinen vauva, autismi, autistiseen lapseen liittyvää toimintaa, autismi blogi, mikä on autistinen lapsi, lasten kehittämistoimintaan, Kirjoitan perheestä ja lapsista


Tags assigned to this article:
askartelua pienten lasten kanssaautismiautismi blogiautistinen lapsiautistiseen lapseen liittyvää toimintaablogeja perheestä ja lapsistahattu neuloahyviä ideoitahyviä ideoita lasten kanssahyviä ideoita vauvan kanssajotka voidaan tehdä lasten kanssakäsityöblogikäsityötKirjoitan perheestä ja lapsistakudontalapsen piirustuslapsi maalaalapsi piirtäälasten askartelu äitienpäiväkorttilasten askartelu blogilasten askartelu ideatlasten askartelu ideoitalasten askartelu isänpäiväkorttilasten askartelu keskustelulasten askartelu kevätlasten askartelu kortitlasten askartelu nettikauppalasten askartelu ohjeetlasten askartelu syntymäpäiväkorttilasten askartelu tulostalasten askartelu verkkokauppalasten askartelukirjalasten askartelumallejalasten askartelumallitlasten askartelun tavoitteetlasten askarteluohjelasten askarteluohjeitalasten askartelut esillelasten askartelutarvikkeetlasten askarteluvinkitlasten kanssalasten kanssa askartelu blogilasten kanssa askartelualasten kanssa työskentelylasten kehittämistoimintaanlasten pelitluonnosteluunmanuaalisen työn kehittäminenmanuaalista toimintaamikä on autistinen lapsimillaista toimintaa lasten kanssamitä tehdä autistiselle lapsellemitä tehdä lapsillemitä tehdä perheesi kanssamitä tehdä vauvasi kanssamiten kehittää autistinen vauvamiten kehittää vauvamiten neuloa hattuOlen huolissani perheestä ja lapsistaperhe ja lapsetperheeni ja lapsetpieni lapsi kotonaystävänpäivä askartelua lasten kanssa

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory