Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Paljon rahaahan on tosi kivaa! ?

Helena-Reet: Paljon rahaahan on tosi kivaa! ?

OHMYGOSSIP – Ne, jotka ovat seuranneet blogiani jo pitempään, tietävät, että mielialani liikkuvat äärimmäisyydestä toiseen – voin ylistää mukavaa elämää maalla ja haaveilen täydellisestä erakon elämästä, minimaalisista kustannuksista ja menoista ja yksinkertaisesta elämästä (lue esimerkiksi TÄSTÄ), mutta sitten taas ylistänkin maailman kalleimpia ja ylellisimpiä kylpyläalueita, luksuskiinteistöjä ja -hotelleja (ks. esimerkiksi jotain kiinteistöihin sijoitussuunnitelmaani TÄSTÄ). Niin se on – elämässä tarvitaan molempia – sekä glamouria että yksinkertaisuutta ja harkinta-aikaa. Rakastan todella luontoa ja myös yksinäisyyttä, mutta en köyhyyttä. Elämässä kaikki ei ole niin mustavalkoista.

Yleisesti ottaen kuitenkin pidän rahasta ja varakkuudesta, sillä raha on suora tie. Varmasti monet nyt tässä yhteydessä kommentoivat ajatuksissaan – mihin tarvitaan suoraa tietä, suora tie on ikävä jne… mutta tarkoitan tässä blogipostituksessani sitä, että se on ”yksi huoli vähemmän” ja siitä olette varmasti samaa mieltä, että huolia on meidän jokaisen elämässä liian paljon – ja paljon suurempia huolia, kuin mitä raha on.

Paljon ylellisyyttä voi toisinaan kyllästyttää ja kyllästyttääkin, mutta paljon köyhyyttä on sietämätöntä. Ja köyhät ihmiset ovat yleensä katkeroituneita, kateellisia ja surumielisiä – kuten kirjoitin TÄSSÄ. Onni ei kätkeydy rahaan, mutta ilman rahaa tulee onneton olotila nopeasti. Olen nyt kokeillut useita vaihtoehtoja ja nyt tiedän, mistä pidän. Pidän vaihtelusta. Pidän siitä, että on mahdollisuuksia. MAHDOLLISUUDET JA VAPAUS – juuri se on rahassa kaikkein kauneinta! Voin elää yksinkertaisesti – kun se on minun valintani, mutta en silloin, jos minulla ei yksinkertaisesti ole muuta mahdollisuutta. Tällä en halua sanoa sitä, että kylven rahassa, vaan sitä mitä ajattelen rahasta ja sen vaikutuksesta ihmiseen. Ahsoooo, ja se lause että ”Raha pilaa ihmiset” – sitä käyttävät oikeastaan vain ne, jotka itse todella haluaisivat rahaa. Olkaamme rehellisiä – KÖYHYYS pilaa ihmiset – ja vielä miten! Kivat ihmiset, joilla ei ole rahaa, sattuvat yksinkertaisesti hankaluuksiin, heidän haaveensa himmenevät, heidän motivaationsa häviää. Eikö olekin niin? Köyhyys tylsistää ihmisiä – monet ovat sen ansainneet, mutta on myös niitä, joiden ei pitäisi olla köyhiä, mutta jotka valitettavasti ovat. Mutta siitä kysymyksestä, miksi joku on köyhä ja joku rikas – siitä puhumme jossakin toisessa postituksessa.

Sanokaa edes joku, jonka raha on pilannut? Mainitkaa esimerkiksi kolme ihmistä, jotka olivat ennen köyhiä ja mukavia, mutta nyt ovat rikkaita törppöjä. Oletteko varmat, että se oli raha, mikä ne ihmiset pilasi? Oletteko varmat, että he eivät jo ennen olleet törppöjä, tai että he yleensäkään ovat törppöjä? Ehkäpä se olikin monta luokkaa alempana olevien ja taloudellisilta mahdollisuuksiltaan heikkojen ihmisten panettelua, negatiivinen energia ja täyttymätön henkilökohtainen ahneus, joka sellaisen ajatuksen synnytti? Tai ehkäpä ne ihmiset eivät olekaan rahan pilaamia? Tai ehkä he voivat lopultakin lähettää hyvillä mielin matkoihinsa ihmiset, joista eivät ole koskaan pitäneet? Mikä on totuus? Kuka on oikeassa? Mitäpä siitä… minun totuuteni on se, että rahaa tarvitaan – tarkemmin sanottuna riippumattomuutta muista. Ja tämä raja on jokaisella erilainen – se raja, mitä riippumattomana tehdään, riippumattomuudelta odotetaan. Ostetaanko purjeveneitä, villoja, yksityisiä saaria ja sijoitetaan unicorn-yrityksiin tai tyydytään siihen, että kukaan ei opeta miten oma pari tuhatta sijoitetaan ja mitä perjantai-iltana tehdä. Minä esimerkiksi rakastan haaveilla suuresti elämisestä. Kuten yhdessä aiemmassa postituksessani (Helena-Reet: MINUN TIENI MILJARDÖÖRIKSI eli miten päästä maailman kaikkein elitistisimmän ihmisryhmän jäseneksi?) kirjoitin, minun haaveeni ovat jo huomattavasti korkeammalla. Olemme saavuttaneet niin paljon skandinavialaisella mediakonsernilla NordenBladet ja viihdesivustoilla OHMYGOSSIP, samoin Ohmygossip Couture on hyvin menestynyt – että minun tulee toisinaan ihan nipistää itseäni ymmärtääkseni, että se kaikki tapahtuu todellisuudessa. Olen hyvin motivoitunut ja rakastan niin kovin sitä mitä teen! Jokainen päivä on seikkailua ja olen varma siitä, että vielä eräänä päivänä johdan itsekin unicorn-yritystä.

Mitä mieltä te olette – pilaako raha ihmiset vai tekeekö sen päinvastoin köyhyys?


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory