Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden + KUVAT!

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden + KUVAT!

OHMYGOSSIP – C-Median tuottama TV5:den “Tallinna 2″ oli kiinnostava projekti niin Suomen kuin Vironkin yleisölle. Samanalisia yksinkertaisia hauskoja sarjoja vois näytää viikoittain – tähtiä ja katsojakuntaa riittäisi niin Suomessa kuin Virossa.

Minulla oli onni osallistua siinä sarjassa, koska monta Suomen tähteä otti minuun yhteyttä ja kutsui OHMYGOSSIP:n mukaan projektiin. Kuulin tästa projektista vasta ensimmäistä kertaa, sen takia valitsin alussa vaan yhden ihmisen. Olisi tylää, jos Suomen tv-sarjassa tullaan aina näkemään, miten Suomen julkkiset käyvät antamassa haastatteluja Ohmygossip verkkolehdelle ja tekevät valokuvasessioita Ohmygossip Couture:n vuoksi, hih hih…

Tässä tapauksessa syntyi päätös kutsua mukaan Suomen huippumalli ja pin-up studion omistaja Sini Tarkkinen. Siitä syystä että olin Sinin kanssa just tekemässä Ohmygossip Couture:n mainoskampanjaa „The Elegant Circus” lentolehtillä, mainostauluilla sekä katalogilla ja monista asiosta oli jo sovittu. Minun anteeksipynnöt vielä kerran Johanna Tukiaiselle ja Suvi Pitkäselle että täytyi luopua yhteistyöstä. Minut oli kutsuttu myöskin Suomen plastiikkakirurgin ja yrittäjän Tiina Jylhän 50-vuotissyntymäpäivälle, missä kuvattin, mutta satuin juuri tänä aikana olemaan Iisraelissa.

Sarjassa näimme Sini Tarkkistä valmistautumassa Ohmygossip Couture:n valokuvasessioon sekä valokuvaamista. Sarja on leikattu sillä tavalla että samassa ohjelmassa nähdään monta ihmistä vierailemassa Tallinnassa. Sinin rinnalla on Jasmine Valentin ja Santeri Ahlgren.

Tässä kuvia sarjan tuottamisesta sekä potoshootin meininkista:

img_7678
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Sini Tarkkinen Ohmygossip Couture
Kuvat: OHMYGOSSIP/ Marika Kiviharju

Koska tämä on sittenkin Suomen tv-sarja, kutsuin mukaan Suomen valokuvaajan ja kaksi tyylisuunnittelijaa. Niinpä ohjelmassa näkyvät myöskin valokuvaaja Marika Kiviharju sekä tyylisuunnittelijat Maria Lakio ja Hanna Paakkari, kenet oli kutsuttu valokuvasessioon Tallinnan.

Virossa olit yhteistyökumppanit taiteilija Olja Raag, Lana Vallon meikkistudio, missä kaunis malli sai mun ohjeiden mukaan täydellisen meikin (tekijä Ksenia Ljashenko) sekä voimakkaan show kampauksen (tekijät Olga Gross ja 1AD Natalja Fiminova ).

Pidittekö „Tallinna 2“-sarjasta? Haluaisitteko katsoa sitä vielä kerran? Kenet Suomen tähdistä haluaisitteko nähdä ohjelmassa?

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤

Lue myös:
Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
OHMYGOSSIP – Ollakseni rehellinen .. olen lihava .. paitsi, että minussa on rasvaa, olen kunnolla ylipainoinen. Koska rakastan suuresti muotia ja olen nainen, joka haluaa näyttää hyvältä, minun täytyy sanoa, että Beverly Hills Rodeo Street:ltä voin kylläkin ostaa kalliita laukkuja, mutta mitään sopivaa ei minulle löydy muotiliikkeistä.

Helena-Reet: Sain mahdollisuuden työskennellä amerikkalaisen laukkuja valmistavan yhtiön kanssa! KUVA!
OHMYGOSSIP – Aloitin tänään yhteistyön amerikkalaisen laukkuja valmistavan yhtiön kanssa!!! ツ Pidän kaikista itsetehdyistä projekteista (DIY), käsityöstä ja suunnittelusta! Tänään suunnittelin uuden OHMYGOSSIP mallin.

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
OHMYGOSSIP – Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa. Jos en pysty sitä tekemään niin en tarvitse julkisuuttani enkä haluakaan sitä!

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
OHMYGOSSIP – Rakkaat lukijat! Olen Helena-Reet Ennet, monet tietävät minut blogistani OHMYGOSSIP ( Ohmygossip.ee / Ohmygossip.com / ).

 

SaveMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory