Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Lasten kanssa autolla Suomen ympäri (VOL6 – Levi Hotel SPA Sirkassa, ravintola Kekäle, upea luonto, laskettelumäet ym. ym.) + PALJON KUVIA!

Helena-Reet: Lasten kanssa autolla Suomen ympäri (VOL6 – Levi Hotel SPA Sirkassa, ravintola Kekäle, upea luonto, laskettelumäet ym. ym.) + PALJON KUVIA!

OHMYGOSSIP – Meidän suuri Suomen kiertomatkamme on johtanut meidät jo todella pohjoiseen, ja kuten edellisessä postituksessa kuvasin (lue TÄSTÄ), mitä pohjoisemmaksi, sitä kiehtovammaksi Suomi muuttuu. Kolarin ja Kittilän välinen tie oli kuin satua – poroja oli kaikkialla teiden varsilla ja myös maatiellä. Minä ja lapset huokailumme ja taivastelimme joka kilometrillä, jonka kuljimme. Se oli erittäin ainutlaatuinen tunne. Lisäksi näillä seuduilla on vähän asutusta ja paljon luontoa, josta todella pidän.

En uskaltanut ajaa kovaa, etten ajaisi päin poroja, ja teimme pysähdyksen jokaisella kannolla ottaaksemme valokuvia, joten ajo Oulusta Kolarin kautta Sirkkaan kesti uskomattoman kauan. Kun lopulta saavuimme perille, oli kello jo kahdeksan ja olin ajosta melkoisen väsynyt. Ennen matkaa olin tehnyt kunnolla läksyni ja harkinnut perusteellisesti, missä eri paikoissa yöpyisimme saadaksemme matkasta kaiken mahdollisen. Pohjois-Suomen Sirkassa valinta lankesi Levi Hotel SPA:lle (Levintie 1590, 99130 Sirkka, Suomi) – mukavin paikka pysähtyä lasten kanssa – hyvä sijainti keskustassa, mukava, suuri ja maksuton pysäköintialue, laadukas hotelli, luksushuoneet, hyvätasoinen palvelu, useita hyviä ravintoloita, SPA- ja allaskeskus, lyhyt matka jalan kaikkialle (esimerkiksi laskettelumäelle, matkamuistokauppoihin). Sanalla sanoen kaikki, mitä yhdessä paikassa tarvitaan. Majoittumisestamme superylellisen teki sekin seikka, että Superior-huoneeseemme oli liitetty myös siihen yhteydessä oleva Junior-sviitti, joten meillä oli yhteensä kaksi erillistä makuuhuonetta, kaksi erillistä WC:tä ja kylpyhuonetta, saunaosasto, kaksi parveketta ja pienemmistä mukavuuksista puhumattakaan (kolme isoa taulutelevisiota, kassakaappi, silityslauta ja silitysrauta, vaatteidenkuivatuskaappi, Wifi, tohvelit, aamutakit jne.). Lapsille oli lahjaksi asetettu kaksi koria käsityösuklaineen, limsoineen ja karkkeineen sekä pehmeitä leluja, ja huoneessa meitä odotti complimentary (maksuton) kutsu kolmelle Kekäle-ravintolaan (Levin uusin ja suosituin huippuravintola) sekä tervehdyskortti hotellin managerilta. Lisäksi hotellin johtaja saapui tervehtimään meitä henkilökohtaisesti! Olen niin liikuttunut siitä, että NordenBladet otetaan kaikkialla vastaan niin sydämellisesti ja henkilökohtaisesti – se antaa niin lämpimän tunteen! Kiitos siitä upeasta yllätyksestä ja lahjasta!View this post on Instagram

When you’re in Lapland , choose hotel with Finnish sauna ??‍♀️ ☺️ We stay at two bedroom + large living room hotel + three bathroom + sauna and private bar suite at Levi Hotel Spa (@levihotelspa) and can not be happier with our choice… such a lovely place! #levihotelspa #levifinland #sirkka #northfinland #lappi #lapland #visitlapland #luxuryhotel #richkidsofinstagram #luxuryhotels #qualityvacation #nordicvacation #nordicholidays #nordicblogger #nordicbloggers #arcticbloggers #arcticholidays #lovelapland #reseblogg #levilapland #teenbloggers #teeninfluencer #teeninfluencers #richteens #resebloggare #levintie #luxuryinlapland #OHMYGOSSIPteen #EstellaElisheva #NordenBladet

A post shared by Helena-Reet Ennet (@helenareetennet) on

Kun olimme tutustuneet kaikkiin huoneisiin ja lisätiloihin, päätimme mennä vielä samana iltana hotellin oheen kuuluvaan LEVI SPA:han. Vaikka SPA onkin eri talossa kuin hotelli, sinne pääsi kivasti käytävien kautta, menemättä ulos. SPA oli erittäin mukava ja iso, ja pidin siitä, että oli kivoja putkia, mutta mikään niistä ei ollut vaarallinen – liian nopeasti virtaava tai liian korkealta syvään veteen putoava. Minulle äitinä se teki olon paljon miellyttävämmäksi. Suomalaisten ”SPA-keskusten asiantuntijana” voin sanoa, että minusta se on Suomen paras SPA, ja jos ei paras, niin joka tapauksessa TOP 3:en kuuluva. Miellyttävän lämmin vesi, paljon erilaisia altaita, saunat, kaksi suurta erillistä allasosastoa sisällä ja altaita ja porealtaita ulkona. Lisäksi tunturille avautuu mahtava näkymä!

SPA:n jälkeen tein tietokoneella vähän töitä, Ivanka Shoshana levitti leikkikalunsa olohuoneeseen ja leikki niillä, samalla kun Estella Elisheva puuhaili sosiaalisen mediamme parissa. Koko Suomen ympärimatkastamme, jonka teimme loka-marraskuussa, teimme live-lähetyksen myös Instagramiin (@helenareetennet) ja nyt yksi toisensa jälkeen ilmestyviä matkakirjeitä voi lukea neljällä kielellä olevilta sivustoilta – viroksi (NordenBladet.ee), englanniksi (NordenBladet.com), suomeksi (Ohmygossip.fi) ja ruotsiksi (Ohmygossip.se). Matkakirjeissä kerron missä tarkalleen kävimme ja jaan hyödyllistä tietoa ja kiinnostavia faktoja sekä kiinnostavia linkkejä Suomen eri paikoista – kuumista matkailukohteista, löytämistä odottavista helmistä, premium-hotelleista, huippuluokan ravintoloista, SPA-keskuksista, seikkailupuistoista, eläintarhoista, kaupoista, kauppakeskuksista, historiallisista paikoista, kylpyläseuduista jne. Sanalla sanoen runsaasti kiinnostavaa tietoa! NordenBladetin keskimääräinen lukija on iältään 45+ varakas pohjoismainen nainen, jolla on lapsia, ja meidän portaaleistamme tehdään päivittäin kymmeniä tuhansia matkakohteita ja matkailua koskevia hakuja. NordenBladet on vuosien myötä muuttunut Skandinavian suurimmaksi Pohjoismaita koskevaa tietoa, artikkeleita ja linkkejä tarjoavaksi mediajulkaisuksi.

Kittilän keskustasta ja lentokentältä 17 km päässä sijaitseva aktiivisen urheilun keskus ja myös lepokeskus Levi on nimitetty enemmän kuin neljä kertaa Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi, ja se onkin todella maaginen ja kaunis paikka, jossa on erittäin mukavaa lomailla perheen kanssa. Skandinavian turvallisuus ja mukavuus, pohjoismaisten metsien ja luonnon mystiikka ja kauneus, pienelle paikalle ominainen huolehtivaisuus ja sydämellisyys. Monet matkustavat Leville talvikuukausina, sillä missään maailmassa ei ole niin paljon lunta ja makeita laskettelurinteitä kuin siellä, mutta minä sanon, että kevät, syksy ja kesäkuukausina että saa sieltä vähääkään pienempää elämystä! Kiehtovat metsät, tunturit ja retkipolut, sympaattiset hirsitalot ja pieni rauhallinen lomakylä, golf-kentät, porot ja pohjoismaista mystiikkaa joka askeleella – puhumattakaan revontulista, joita juuri tuolla alueella esiintyy eniten! Siitä huolimatta, että olette kaukana Pohjolassa, teitä odottaa Lapissa huippuluokan palvelu, parhaat ravintolat, huippusuuri SPA-keskus ja laatu. Muuten, ei kovin kaukaa sieltä on kotoisin myös kuuluisa Lapin noita – Näkkälän noita, joka tunnetaan suurista kyvyistään koko Skandinaviassa. Kansa tietää kertoa, että hän kerää voimansa ja energiansa juuri Levin seudun metsistä.

Kun aamiainen oli syöty, päätimme mennä kaupungille. Levillä on paljon löydettävää, teen siitä piakkoin teille erillisen postituksen, mutta pienen yhteenvedon esitän tässäkin. Autolla matkailijoille (kuten me) on erityisen hienoa tutustua Leviin, sillä nopeasti ja mukavasti voi ajaa koko lähiseudun läpi. Silti myös jalan liikkuvien on mukavaa käydä kaikkialla, esimerkiksi Levi Hotel SPA:n luota kaikki tarvittava on kivenheiton päässä. Levi Express Gondolilla voi ajaa tunturille katsomaan näyttelyä Samiland Exhibition – elämys on sekä tunturimme ajo että näyttely itse. Osoite Tunturitie 205, 99130 Levi. Levin Lapinkylässä (Isotalontie 285), 12 km Leviltä Rovaniemen suuntaan on upea igluista koostuva kylä, jossa voi katsella porojakin. Suosittuja paikkoja ovat myös Harjatie 2 (8,5 km Leviltä) pohjoiseen sijaitseva Sky-ravintola ja Levin Iglut. Talvikautena on Akantie 180 (7 km Leviltä) avoinna myös Levi Ice Gallery ja jääravintola.

rrrrVietimme Levillä kaksi ihanaa päivää ja kaksi vielä ihanampaa iltaa. Kumpanakin päivänä kävimme SPA:ssa ja tutustuimme asutuskeskukseen. Oli niin relax ja hyvä olla, että olisin halunnut jäädä sinne pitemmäksikin aikaa. Toisen illan huippuhetki oli illallinen ravintolassa Kekäle. Kolmen ruokalajin illallinen maailman parhaita ruokia, hiljattain kunnostetussa viihtyisässä ilmapiirissä nykyaikaisessa ja kauniissa ravintolassa! Nämmmmmm… Ruoat veivät kielen mennessään ja ne oli kauniisti tarjoiltu (katso kuvia ja videoita myös Instasta!). Lapset olivat Levistä huippuhaltioissaan, Estella Elisheva sanoi jopa, että hän haluaa isona ehdottomasti tulla rikkaaksi, koska rikkailla on niin hyvä elämä. Matkustaminen ja uusien upeiden paikkojen löytäminen on todella kivaa, varsinkin jos voi varata aikaa nauttimiseen. Se, joka huomaa ja tuntee iloa pienistä asioista, kokee elämässä paljon! Rikas on epäilemättä hyvä olla, mutta rikkautta on myös ajatustapa, elämäntapa ja asenne, joka oikeastaan alkaa omasta päästämme.

Seuraavana päivänä meitä odotti kuitenkin ajo Rovaniemelle. Siitä sitten seuraavassa postituksessani.
Halauksia!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory