Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin

OHMYGOSSIP – Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi henkilökohtaisesti määräyksen kyberhyökkäyksestä ja sillä saadun tiedon vuotamisesta vaikuttaakseen USA:n presidentinvaaleihin, joissa hän asetti selvästi etusijalle Donald Trumpin voiton, ilmoittivat USA tiedusteluvirastot perjantaina julkistetussa salassapitovaatimuksesta vapautetussa raportissaan.

Virastot ilmoittivat, että niiden mukaan Putin ja Venäjän hallitus yrittivät kaikin keinoin edistää Donald Trumpin vaalimenestystä saattamalla entisen ulkoministerin Hillary Clintonin huonoon valoon, kertoi raportista uutistoimisto Bloomberg. ”Kaikki kolme virastoa ovat tästä arviosta yksimielisiä”, ilmoittivat FBI, CIA ja NSA.

Vaaliprosessiin itseensä hakkerointi ei vaikuttanut. Trump ilmoitti, että kokoaa työryhmän, jonka tehtävänä on laatia keinot kyberhyökkäysten pysäyttämiseen ja niihin voimakkaan vastaiskun antamiseen.

Tiedusteluvirastot tarkensivat, että raportin perjantaina julkistetussa versiossa ei ole esitetty kaikkea luottamuksellista tietoa, joka kerrottiin presidentti Barack Obamalle, kahden viikon päästä virkaansa astuvalle Donald Trumpille ja USA:n kongressin jäsenille.

Raportissa todetaan, että Venäjä suuntasi toimintansa sen mukaan, kuinka presidentinvaalien kahden pääehdokkaan mahdollisuudet tulla valituksi muuttuivat. ”Kun Moskovasta näytti siltä, että entinen ulkoministeri Hillary Clinton on voittamassa vaalit, Venäjän vaikutuskampanja keskittyi heikentämään hänen mahdollisuuksiaan tulla valituksi presidentiksi”, raportti kirjoittaa.

Kuva: Vladimir Putin (Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee

Lue myös:
Donald Trump voitti valitsijamieskokouksen äänet
OHMYGOSSIP – USA valitsijamieskokouksen jäsenet vahvistivat 19. joulukuuta Donald Trumpin virallisesti presidentinvaalien voittajaksi.

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Helena-Reet Ennet USA:n presidentinvaaleista: Kyseessä myös juutalaisten vävyjen taistelu
OHMYGOSSIP – Metropoli.netille kerrottiin viime viikolla, että Helena-Reet Ennet on Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tärkeä tukija sosiaalisessa mediassa. Tavoitimme nyt Helena-Reetin ja kysyimme häneltä aiheesta tarkemmin, Metropoli.net kirjoittaa.Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory