Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 3. Mukana maratoonari, yrittäjä ja urheilija Mira Makkonen

Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 3. Mukana maratoonari, yrittäjä ja urheilija Mira Makkonen

OHMYGOSSIP – Terve kaikki mun Ohmygossip-seuraajat ja lukijat. Tässä osassa keskitytään vähän lisäravinteisiin ja vitamiineihin. Viime syksyn ja talven aikana söin A-,B-,C- ja D- vitamiineja lisäravinteina sekä lisäksi magnesiumia. Ja siitä tulikin aika isot kulut apteekista.

Sit törmäsin semmoiseen tuotteeseen kuin Zinzino Xtend, ja sen avulla korvasin kaikki nämä apteekin lisäravinteet ja en ole enää tuhlannut rahaa apteekkiin! Tämän Zinzino Xtendin avulla olen voinut tosi paljon paremmin ja nukkunut myös hyvin. En väitä, että tämä on mikään ihmepilleri, mutta mulle siitä on ollut tosi iso hyöty. Suosittelen kovasti kokeilemaan!

Olen saanut myös paljon apua Chian siemenistä, joita voi ostaa ihan supermarketeista.  Tässä mun oma vinkki, mistä saa freshin pirtelön “blenderissä” aika pilkkahinnalla:
Laita 1rkl chian siemeniä 3dl veteen ennenkuin menet nukkumaan. Ja aamulla ne on turvonneet ja tehnyt hyytelömäisen koostumuksen. Sen jälkeen laita pakastettuja marjoja:
mustikoita
vadelmia
mansikoita
1 tuore banaani
rahka 200g
ja lopuksi vettä tai rasvatonta maitoa, riippuen blenderin koosta. Ja ei muuta kuin mixeriin. Ja sulla on loistava aamiaispirtelö, ja myös palautusjuoma aamutreenin jälkeen. Tämä oli vain esimerkki pirtelöstä, mitä mä olen tehnyt usein. Tottakai voit sekoittaa mitä hedelmiä haluat ja kokeilla mikä miellyttää sua kaikesta parhaiten.

Olen käyttänyt Xtend-tuotetta n. kahden kuukauden ajan ja olenkin huomannut, että olen saanut enemmän energiaa, paremmat yöunet ja iloisemman mielen. Halusin ottaa yhteyttä mun tuttuun Mira Makkoseen, joka on syönyt Xtendiä paljon pidempään, ja hän kertoo tässä oma tarinansa Xtendistä ja sen vaikutuksista.

Olen Mira Makkonen, 37-vuotias kolmen lapsen äiti Kontiolahdelta Pohjois-Karjalasta. Aiemmin kärsin paljon poskiontelontulehduksista. Aina kun tuli flunssa se veti tuon tulehduksen. Esim. keskimmäisen lapsen raskausaikana söin tämän takia kaksi antibioottikuuria.  Yhdeksän vuotta sitten aloitin aktiivisen, tavoitteellisen kestävyysjuoksun.  Olen siis kuntoilija, mutta tavoitteet ja intohimo juoksuun on kova (ensin puolimaratonit, maratonit ja nyt ultramatkat).  Jo omega-valmisteilla sain poskiontelotulehdukset pois kuusi vuotta sitten. Kolme vuotta olen käyttänyt Balance Oilia ja lähes saman verran Xtendiä. Xtendiä siitä lähtien, kun tuli se lokakuussa 2014 markkinoille.

Koska treenaan säännöllisesti (huom. ulkona säällä kuin säällä) ja minulla on kolme lasta, altistavuutta taudeille kyllä on! En ole kuitenkaan koko tähän kolmeen vuoteen ollut esim. flunssassa.

Tämä on erittäin iso asia varsinkin juoksun kannalta. Ennen laskin päiviä, mitä kului kun en päässyt juoksemaan jos olin kipeänä, lopulta lenkkipolulle lähdettiin puolikunnossa, jos ei muuten.

Nykyisin näitä treenitaukoja ei vaan tule! Tästä olen niin onnellinen. Koska pää ei kestäisi yksinkertaisesti montaa päivää, jos ei pääse juoksemaan Jos vähänkin tuntuu kurkussa esim. että voisi olla tulossa tautia, syön päivittäin 5kpl Xtendiä. Niin kauan kuin tunne menee ohi. Tämä on Paul Claytonin ohje, jolloin wellImunea saa maksimimäärän (250mg). Tuote on huikea, en todellakaan kaipaa sairastelua elämääni! Hienoa pysyä terveenä ja nauttia elämästä.


Mira Makkonen

Syysterveisin,
Ozzy Vikman & Mira Makkonen

Lue myös:
Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 1.
OHMYGOSSIPNyt alkaa olla taas se aika vuodesta, milloin päivät lyhenevät nopeasti ja auringonvalo vähenee. Minusta alkaa todella helposti tulla kiukkuisempi, on vähemmän energiaa, ja enemmän synkkiä ajatuksia, koska en kestä kylmyyttä ja pimeyttä ollenkaan. En ole montaa kokonaista talvea viettänyt Suomessa, mutta nyt kun on oma perhe, niin on vaikeampi lähteä lämpöön pariksi kuukaudeksi. Jos sun kukkaron nyörit on liian tiukalla ja olet koko syksyn ja talven Suomessa, niin tässä muutamia vinkkejä multa sekä asiantuntijalta, miten on helpompi pärjätä kylmyyttä ja pimeyttä vastaan. Mukana laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.

Ozzy Vikman: Mun vinkit miten selviytyä syksyn ja talven pimeydestä, part 2. EXCLUSIVE-HAASTATTELUSSA “RakkausGuru” & Gladiaattori Aki Manninen
OHMYGOSSIP – Kaikki me etsitään rakkautta, ilman sitä ainakaan minä en tunne itseäni kokonaiseksi. Sinkkuna olo talvella on kuin loma Siperiassa! Sauna, kynttilät ja paljon valoa auttavat ainakin minua. Vaikka en ole niin iso fani suomalaisesta saunasta (tykkään itse enemmän esim. höyrysaunoista), mutta olla puolison kainalossa ja katsoa yhdessä vaikka joku hyvä leffa, voittaa kaikki turhat baari-illat! Ja jos olet sinkku, älä jää kotiin makaamaan, vaan kokeile vaikka joku uusi harrastus. Uinti, treenaminen tai liikkuminen missä muodossa tahansa, mikä pitää sut motivoituneena, on todella tärkeää!

 

-Yhteistyössä Zinzino: n kanssa-


Tags assigned to this article:
Mira MakkonenOzzy VikmanZinzino

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory