Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Ollessa monen menestystarinan todistajana… eli matkalla yksisarvis-yhtiöksi

Helena-Reet: Ollessa monen menestystarinan todistajana… eli matkalla yksisarvis-yhtiöksi

OHMYGOSSIP – Viimeiset kymmenen vuotta olen ajatellut, että elämäni on kuin non-stop -spurtti – olen johtanut medioita (NordenBladet + OHMYGOSSIP -sivustot), jotka toimivat 17 eri maassa, ja ollut samalla aktiivinen kaikilla tasoilla – tehnyt uutisia, kääntänyt uutisia, haastatellut ihmisiä, vieraillut messuilla ja tapahtumissa ja esitellyt niitä, tehnyt kuvagallerioita, retusoinut kuvia, suunnitellut ja tehnyt bännereitä, myynyt mainostilaa, tehnyt mainosartikkeleita, solminut yhteistyösopimuksia ja löytänyt yhteistyökumppaneita, mainostanut kaikkia brändiin kuuluvia tavaramerkkejä, rakentanut, suunnitellut ja kehittänyt verkkokauppoja ja -sivustoja, edustanut kaikkia tavaramerkkejä kansainvälisillä messuilla, antanut haastatteluja ja pitänyt konferensseja, pitänyt luentoja, kehittänyt brändien sosiaalista mediaa, suunnitellut vaate- ja asustebrändin, solminut sopimuksia kauppojen ja kauppaketjujen kanssa… tämä luettelo on hyvin, hyvin pitkä!

Toisin sanoen – olen tehnyt 15–17 tunnin työpäiviä käyttäen kahta tietokonetta samanaikaisesti ja sellaisella vauhdilla, jonka ylittäminen vaatisi ponnistuksia. Tämä kaikki lisäksi siten, että prioriteettina nro 1 ovat minun lapseni. Aikatauluni on rakennettu tiukasti lasten lukujärjestysten ja treenien mukaan – ja niitä harrastuksia ja puuhia on paljon – noin 2-3 h päivittäin vietän autossa, autonkuljettajana tai odottaen, että yksi harrastus päättyy ja tulee kuljettaa seuraavaan. Vaihtoehtona olisi tietysti ottaa autonkuljettaja tai solmia jonkun taksinkuljettajan kanssa sopimus, mutta minä pidän autolla ajamisesta – ajattelen ja suunnittelen samalla toimintaa, keksin uusia ideoita, annan aivoille ja silmille toisenlaista työtä. Haluan myös olla lasten kanssa sinä hetkenä, kun he juuri tulevat ja tunteet ovat erittäin pinnalla – kun he haluavat kertoa, mitä tekivät ja miten heillä meni. Rakastan lapsiani niin mielettömästi ja haluan, että he tietävät ja tuntevat, että olen aina olemassa heitä varten. Tahdon, että he paitsi tietäisivät myös todella tuntisivat, että he ovat minun elämässäni kaikkein tärkeimmät.

View this post on Instagram

Hand crafted high quality E&S Dandelion (Taraxacum) soaps made with love to high demanding quality product lovers — only the best and the purest ingredients.. picked, dried, grounded and shaped handmade by our family. ? Nordic natural beauty innovation / Nordisk naturskönhetsnyhet #artisansoap #craftedsoaps #luxurysoap #luxurysoaps #handmadesoaps #luxurybodycare #purestbodycare #babyproducts #luxurybabyproducts #naturalbabyproducts #naturalbeautyproducts #vegansoaps #healthfirst #cleaningredients #bodycare #naturalcosmetics #cosmetics #käsitööseep #looduskosmeetika #seebid #madeinestonia #eco #ecoproducts #naturelovers #healthblogger #healthylifestyle #scandinavianquality #apothecaryproducts #NordenApothecary #ElishevaShoshana

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on

Kuten voitte arvata, sellainen äidinrakkaus vaikuttaa lapsiin voimakkaasti. Vanhempi tytär Estella Elisheva on lahjakas rehellisesti sanottuna joka rintamalla, kaikessa, mihin ryhtyy. Hän käy venäjänkielistä koulua (Tallinnan juutalaista koulua), jonka ansiosta hän puhuu sujuvasti sekä viroa että venäjää, hän osaa jo tyydyttävällä tasolla englantia (ts. pystyy ilmaisemaan kaiken haluamansa, mutta sanastoa voisi kasvattaa) ja työskentelee myös heprean kielen opintojen parissa (opiskellut viisi vuotta). Estella käy 3-7 kertaa viikossa treeneissä, käy musiikkikoulussa, jossa alkoi viulunsoiton lisäksi käydä pianotunneilla, soittaa yhtyeessä ja orkesterissa. Herää aamulla kello 06.16, on koulussa kello 15.00 saakka ja lopettaa treenit ja musiikkikoulut kello 20.00, jonka jälkeen opiskelee ja harjoittelee noin kello kymmeneen. Ivanka Shoshana, joka on autisti ja joka pienempänä lapsena oli todellakin kuin viiden lapsen edestä, on tähän mennessä edistynyt huomattavasti. Häntä on aktiivisesti kuljetettu konsertteihin, tilaisuuksiin, harrastuspiireihin – otettu mukaan päivittäiseen elämään, toimittu hänen kanssaan, rakastettu – ja se kaikki tuottaa hedelmää! Toisin sanoen non-stop -spurttia sekä lasten parissa puuhatessa että töissä.

Tunnen toisinaan itseni super-äidiksi ja super-naiseksi, sillä todellakin teen ja ehdin paljon – suuri rooli siinä on myös oikealla suunnittelulla. Kun harkitaan rauhallisesti, mitä ja miten tehdä, on valmisteluille varma perusta luotuna. Nyt käynnistän lisäksi Elisheva & Shoshana -brandia – tavaramerkkiä ja yritystä, jonka perustin tyttärille jo vuosia sitten tehdäksemme jotain yhdessä. Jotta Ivanka Shoshana olisi otettuna mukaan toimintaan, jotta meillä tytärten kanssa olisi oma projekti, joka on oikeasti ”meidän”.  Viime viikot olen toiminut E&S-hoitokosmetiikkasarjan käynnistämisen parissa. Ilahduttavaa on se, miten suurta ihmisten kiinnostus tätä hanketta kohtaan on. Minuun on ottanut yhteyttä Amazon England ja myös kymmenet putiikit koko Skandinaviassa. Tällä hetkellä on niin, että tunnen, että ajattelen samaan aikaan useita asioita – todellakin, en tiedä miten se on mahdollista. Tällä viikolla painosta tulevat jo ensimmäiset myyntipakkaukset ja lauantaina, kun starttaan tytärten kanssa suurelle Suomen kiertomatkalle (lue TÄSTÄ ja TÄSTÄ), voin jo todellakin ottaa ensimmäiset E&S-tuotelaatikot mukaan. Viimeisen päälle! Kaikki tapahtuu megavauhdilla ja noususuunnassa – niin upeata on olla todistamassa samalla kertaa niin monen brändin menestystarinaa. Siellä missä on, sinne tulee lisää! Sujuvasti kuin kellon koneisto 🙂 Heheee.

Alun kuva: Matkalla yksisarvis-yritykseksi – pienestä ja yksinkertaisesta kotitoimistosta (oikeastaan vain keittiön pöydän ääressä toimivasta yhden ihmisen yrityksestä) on vuosien saatossa kasvanut huomattava mediamonopoli ja kansainvälisesti toimiva yritys, jolla on kymmeniä eri brändejä. Tavoitteena kasvaa yksityisomistuksessa olevaksi miljardin dollarin arvoiseksi yritykseksi eli yksisarviseksi – kuten riskikapitalisti Aileen Leen mukaan sellaista start up -yritystä kutsutaan.


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory