Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Tänään kirjoitan rohdoskasvien magiasta!

Helena-Reet: Tänään kirjoitan rohdoskasvien magiasta!

OHMYGOSSIP – Uskon, että monet nykyisistä ongelmista saavat alkunsa siitä, että ihmiset ovat vieraantuneet luonnosta. Kaikki meidän ympärillämme on keinotekoista – ruoasta alkaen aina puhdistusaineisiin saakka. Olen varma, että paljot allergiat, sairaudet ja myös masennus tulee suuressa määrin siitä, että oleskelemme liian vähän luonnossa, aistimme luontoa liian vähän.

Kuten eräässä aiemmassa postituksessa kirjoitin, voimme auttaa itse itseämme paljon – tulee vain nähdä maailmaa ja aistia sitä kuin lapset! Aikuiset ovat usein uppoutuneet mustaan energiaan. Kaikkein helpointa päästä siitä on viettää aikaa luonnossa ja korvata kemia rohdoskasveilla sekä ruoassa että kodin kemiassakin. Luonto ja haltijat auttavat meitä, kun annamme auttaa itseämme, kun olemme niiden ystäviä!

Rohdoskasvien mystinen maailma on aina kiinnostanut minua. Olen kokeillut itselläni, lukenut kirjoista ja leikellyt lehdistä, tulostanut internetistä ja kääntänyt ulkomaisesta mediasta erilaisista kasveista tietoa ja koonnut oman pienen ns. “noita- ja kasvikirjan”, jonka kiehtovimpia osia haluan jakaa myös kanssanne. Uskon, että tärkeämpää kuin jo olemassaolevien oireiden kanssa taistelu on elämän mysteeriin, maailmankaikkeuden mahtavuuteen ja hoidon pyhyyteen uskominen. Usko ja rakkaus ovat maailman tehokkaimmat aseet!

Rohdoskasvien maagiset ominaisuudet on tiedetty jo muinaisista ajoista lähtien. 1700-luvulle saakka kasvilääketiede oli lähes ainoa tehokas hoitomenetelmä. Jo Hippokrates, kreikkalainen lääkäri ja lääketieteen isä, puhui rohkeskasvien puolesta raikkaan ilman, levon ja terveellisen ruoan ohella. Kun homeopatian periaate on, että “samankaltainen hoitaa samankaltaista”, niin minun periaatteeni on, että “kaikki mitä teet, teet itsellesi”. Kaikki mitä itsestäsi luulet, kaikki mitä muista sanot, kaikki mitä itsellesi tai muille toivot – kaikki palaa lopulta sinun luoksesi takaisin. Sinun ilmaisemasi toiveet, sinun äänekkäät sanasi – kaikki päätyy maailmankaikkeuteen. MAGIA SAA VOIMANSA maailmankaikkeuden energiasta ja KÄYTTÄÄ SITÄ!

rosemary-ohmygossip
rosemary-2-ohmygossip
Kuvat: OHMYGOSSIP

Sanon heti, että noituminen ja loitsuminen eivät minua miellytä, mutta uskon rehellisesti taivaan suuntaan lähetettyjen toivomusten täyttymiseen ja rohdoskasvien, kuun vaiheiden ja luonnon voimaan.

Kaikkein eniten mystiikkaa liittyy kasveihin, joita on hankalaa kasvattaa. Kasveja on hoitomenetelmien lisäksi käytetty sekä lemmenlääkkeenä että erilaisten rituaalien yhteydessä. Mutta millaista kasvia on käytetty pahojen henkien, sairauksien ja painajaisten torjujana? Kyseessä on tavallinen rosmariini! Rosmariinin voitte kodin ja terveyden suojaksi ripustaa oven päälle tai vuoteen päätyyn, jotkut henkilöt laittavat sitä myös tattarityynyn sisään lisäenergiaa ja onnea tuomaan. Rosmariini antaa teille suojaa myös ruukussa keittiön ikkunalla, jossa se lisäbonuksena tuo huoneeseen miellyttävää, mietoa ja raikastavaa aromaattista tuoksua! Espanjassa matkaajat pitivät rosmariinia päähineissään pahuutta karkoittamassa.

Rosmariinilla on muunmuassa myös kouristuksia lievittäviä, ruoansulatusta nopeuttavia, virtsaneritystä edistäviä ja tulehduksenvastaisia ominaisuuksia! Siitä puhumattakaan, että rosmariini on ihanteellinen kasvi lihan, keittojen ja herkullisten kasvisten maustamiseen!

Lasten puhtaat sydämet ja energia vahvistavat kaiken voiman ja taian. Mitä viattomampi olet – sitä enemmän voimaa sinulla on. Ehdoton usko ja rakkaus voittavat kaiken!

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤

Lue myös:
Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden + KUVAT!
OHMYGOSSIP – C-Median tuottama TV5:den “Tallinna 2″ oli kiinnostava projekti niin Suomen kuin Vironkin yleisölle. Samanalisia yksinkertaisia hauskoja sarjoja vois näytää viikoittain – tähtiä ja katsojakuntaa riittäisi niin Suomessa kuin Virossa.

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
OHMYGOSSIP – Ollakseni rehellinen .. olen lihava .. paitsi, että minussa on rasvaa, olen kunnolla ylipainoinen. Koska rakastan suuresti muotia ja olen nainen, joka haluaa näyttää hyvältä, minun täytyy sanoa, että Beverly Hills Rodeo Street:ltä voin kylläkin ostaa kalliita laukkuja, mutta mitään sopivaa ei minulle löydy muotiliikkeistä.

Helena-Reet: Sain mahdollisuuden työskennellä amerikkalaisen laukkuja valmistavan yhtiön kanssa! KUVA!
OHMYGOSSIP – Aloitin tänään yhteistyön amerikkalaisen laukkuja valmistavan yhtiön kanssa!!! ツ Pidän kaikista itsetehdyistä projekteista (DIY), käsityöstä ja suunnittelusta! Tänään suunnittelin uuden OHMYGOSSIP mallin.

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
OHMYGOSSIP – Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa. Jos en pysty sitä tekemään niin en tarvitse julkisuuttani enkä haluakaan sitä!

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
OHMYGOSSIP – Rakkaat lukijat! Olen Helena-Reet Ennet, monet tietävät minut blogistani OHMYGOSSIP ( Ohmygossip.ee / Ohmygossip.com).

Save

Save


Tags assigned to this article:
blogbloggaajaHelena-Reet Ennetterveys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory