Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Donald Trump antaa Twitterissä vastaiskun: Minulla ei ole Venäjän kanssa mitään tekemistä! Elämmekö natsi-Saksassa?

Donald Trump antaa Twitterissä vastaiskun: Minulla ei ole Venäjän kanssa mitään tekemistä! Elämmekö natsi-Saksassa?

OHMYGOSSIP – USA:n presidentiksi valittu liikemies ja biljardööri Donald Trump toisti Twitter-tilillään Kremlin lehdistöedustaja Dmitri Peskovin sanat, joiden mukaan väite, että Moskova on kerännyt Trumpista raskauttavaa aineistoa, on täydellistä järjettömyyttä, ja vahvisti, ettei hänellä ole Venäjän kanssa mitään tekemistä. Neljännen postituksen lopussa presidentti Trump esitti myös kysymyksen, elääkö hän natsi-Saksassa.

”Venäjä sanoi äsken, että poliittisten vastustajien maksama vahvistamaton raportti on ”TÄYDELLINEN JA TOTAALINEN SEPITELMÄ, ÄÄRIMMÄINEN JÄRJETTÖMYYS”. Erittäin epärehellistä!” Trump kirjoitti ensimmäisessä sanomassaan.

Toisessa sanomassa hän lisäsi: ”Venäjä ei ole koskaan yrittänyt vaikuttaa minuun. MINULLA EI OLE VENÄJÄN KANSSA MITÄÄN TEKEMISTÄ – EI MITÄÄN SOPIMUKSIA, LAINOJA, EI MITÄÄN!”

”Voitan vaalit helposti, suuri ”liike” tulee vahvistetuksi ja epärehelliset vastustajat yrittävät vähätellä meidän voittoamme VALHEELLISELLA UUTISELLA. Säälittävä valtio!” hän kommentoi kolmannessa viestissään ja lopetuksena kysyi:

”Tiedusteluvirastot eivät olisi koskaan saaneet antaa sellaisen valheuutisen ”vuotaa” julkisuuteen. Vielä viimeinen laukaus minun suuntaani. Elämmeko me natsi-Saksassa?“

Donald Trump twitter
Lähde: Twitter/@realDonaldTrump

Kuva: Donald Trump (AP Photo/Seth Wenig/TT NYHETSBYRÅN/Scanpix)

Lue myös:
Donald Trump pyytää kongressilta rahaa Meksikon muuriin
OHMYGOSSIP – Yhdysvaltain seuraavan presidentin Donald Trumpin miehistö antoi republikaanien puoleen ymmärtää, että Trump haluaisi saada rahaa muurin rakentamiseen Meksikon rajalle jo huhtikuussa, kertoo CNN.

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin
OHMYGOSSIP – Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi henkilökohtaisesti määräyksen kyberhyökkäyksestä ja sillä saadun tiedon vuotamisesta vaikuttaakseen USA:n presidentinvaaleihin, joissa hän asetti selvästi etusijalle Donald Trumpin voiton, ilmoittivat USA tiedusteluvirastot perjantaina julkistetussa salassapitovaatimuksesta vapautetussa raportissaan.

Donald Trump voitti valitsijamieskokouksen äänet
OHMYGOSSIP – USA valitsijamieskokouksen jäsenet vahvistivat 19. joulukuuta Donald Trumpin virallisesti presidentinvaalien voittajaksi.

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Helena-Reet Ennet USA:n presidentinvaaleista: Kyseessä myös juutalaisten vävyjen taistelu
OHMYGOSSIP – Metropoli.netille kerrottiin viime viikolla, että Helena-Reet Ennet on Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tärkeä tukija sosiaalisessa mediassa. Tavoitimme nyt Helena-Reetin ja kysyimme häneltä aiheesta tarkemmin, Metropoli.net kirjoittaa.


Tags assigned to this article:
Dmitri PeskovDonald TrumpMoskva

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory