Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Andrei Hvostov: Yana Toom lähtee taas Syyriaan

Andrei Hvostov: Yana Toom lähtee taas Syyriaan

OHMYGOSSIP – Euroopan parlamentin jäsen Yana Toom lähtee taas Syyriaan, mukanaan kirjailija Andrei Hvostov. ”Lähden Yana Toomin kanssa tapahtumien keskipisteeseen, Syyriaan. Yana ei lainkaan ollut suostuvainen siihen, että kirjoitan siitä nyt, koska hän ei halunnut kertoa äidilleen tästä matkasta, mutta vakuutin hänet kuitenkin siitä, että asiaa ei kannata peitellä”, Hvostov kirjoitti Facebookissa.

”Nyt aavistan, että on monia hyviä ja huolestuneita ihmisiä, jotka toivovat Toomille ja Hvostoville hyvää sinne jäämistä, mutta kiinnitän huomiotanne siihen, että jos kevään lähestyessä syntyisi Putinin ja Trumpin välillä jokin sopimus (meidän päidemme yli), Viron yhteiskunta todellakin tarvitsee Toomia. Joten pyytäkää Voimien Jehovalta, Taaralta, heilurin käyttäjiltä tai mihin kukakin uskoo, että hän veisi meidät turvallisesti sinne ja toisi myös takaisin”, Hvostov lisäsi.

Toom sanoi tiistai-iltapäivällä Viron yleisradiolle, että turvallisuussyistä hän ei voi julkistaa vierailun tarkkaa aikataulua, tapaamisia ja reittiä. ”Elämä varmaan näyttää, kuinka pitkäksi aikaa jään”, Toom vastasi kysymykseen siitä, miten pitkäksi ajaksi hän jää Syyriaan.

Toom kävi Syyriassa myös tämän vuoden heinäkuussa ja tapasi siellä myös presidentti  Bashar al-Assadin.

Andrei Hvostov (Liis Treimann/Scanpix)
Kuvat: Andrei Hvostov (Liis Treimann/Scanpix)

Lue myös:
Euroopan parlamentin jäsen, Viron keskustapuoluelainen Yana Toom matkusti Syyriaan
OHMYGOSSIP – Toomin Viron toimiston johtaja Oksana Talisainen sanoi 27. joulukuuta kello 11.50 aikaan Postimees-lehdelle, että Toom on parhaillaan lentokoneessa, josta syystä hän ei voi myöskään kommentoida suunnitelmiaan Syyriassa. Talisainen ei osannut sanoa, mikä on matkan tarkoitus tarkalleen, mutta hänen tietääkseen parlamentin jäsen on työmatkalla.

Urmas Paet: Miksi Yana Toom lähtee vierailulle hallintoon, joka on tappanut satojatuhansia, pakottanut miljoonat pakenemaan kodeistaan ja hävittänyt kansaa kemiallisilla aseilla?
OHMYGOSSIP – Koko Yana Toomin ja Andrei Hvostovin Syyrian matkan hälyn taustalla ei kannata unohtaa esimerkiksi Assadin hallinnon toistuvia kemiallisin asein suoritettuja hyökkäyksiä omaa kansaa vastaan. Miljoonia, jotka ovat paenneet Syyriasta juuri Assadin hallinnon kauheuksia. Viime viikkojen joukkomurhaa Aleppossa Assadin ja venäläisten joukkojen yhteistyönä. Joten – miksi mennään? Mikä on tavoite?, kysyy Euroopan parlamentin jäsen, reformipuolueen Urmas Paet Facebook-sivullaan.

USA:n senaatin asevoimien komitean puheenjohtaja John McCain Tallinnassa: Tiedossa ei ole, että Trump yrittäisi lopettaa Venäjän pakotteet
OHMYGOSSIP – Virossa vierailulla oleva USA:n senaatin asevoimien komitean puheenjohtaja senaattori John McCain tapasi pääministeri Jüri Rataksen ja ulkoministeri Sven Mikserin. Tapaamisessa pohdittiin transatlanttisia suhteita, alueellisen turvallisuuspolitiikan kysymyksiä sekä Viron ja USA:n yhteistyötä. Tapaamisen jälkeen (27. joulukuuta) Jüri Ratas ja John McCain pitivät yhteisen lehdistötilaisuuden.

Urmas Paet: Putin on Syyrian sotaan sekaantumalla vetänyt osan tulesta myös venäläisten suuntaan
OHMYGOSSIP – Vielä ei tiedetä, tappoiko Venäjän lähettilään hullu vai oliko se suunniteltu poliittinen teko. Pääsyy on molemmissa tapauksissa sama – Venäjän näkyvä ja voimakas sekaantuminen Syyrian sotaan ja myös viime viikkojen äärimmäisen traagiset tapahtumat Aleppossa, jossa Assadin armeija ja Venäjä ovat pommittaneet kaupunkia jatkuvasti. Aleppon tragedia on vaatinut tuhansia kaupunkiin loukkuun jääneitä siviiliuhreja, myös paljon lapsia ja naisia, kirjoittaa Euroopan parlamentin jäsen, reformipuolueen Urmas Paet Facebook-sivullaan (19.12.2016).


Tags assigned to this article:
Andrei HvostovBashar al-AssadinYana Toom

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory