Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Britannian pääministeri Theresa May puhui Viron ja Latvian puolustamisesta: britit tulevat apuun, samoin USA

Britannian pääministeri Theresa May puhui Viron ja Latvian puolustamisesta: britit tulevat apuun, samoin USA

OHMYGOSSIP – Ison-Britannian pääministeri Theresa May sanoi sunnuntaina TV-haastattelussa, että hänen tietämänsä mukaan USA:n seuraavalla hallituksella ei ole suunnitelmissa muuttaa maan NATO-politiikkaa. ”Jos Venäjä hyökkäisi NATO-liittolaista, esimerkiksi Viroa tai Latviaa vastaan, lähtisikö brittien armeija tällaista maata puolustamaan?”, kysyi toimittaja Sophy Ridge, joka oli aiemmin puuttunut Donald Trumpin väitettävään Venäjän-ystävyyteen.

”Kuten te tiedätte, NATO:n artikla 5 mainitsee, että lähdemme auttamaan mitä tahansa NATO:n jäsentä, kun sitä vastaan hyökätään sotilaallisesti”, May vastasi.

”Joten kyllä?”, kysyi toimittaja.

”Ja se on tärkeä kohta, josta haluan puhua”, May jatkoi. ”Joskus luullaan, että Amerikan suhtautuminen NATO:on muuttuu. Niiden keskustelujen pohjalta, joita minulla on ollut, katson, että Amerikka on edelleen täysin omistautunut NATO:lle, kuten mekin. Jo nyt olemme astumassa askelia osoittaaksemme: NATO suhtautuu velvollisuuksiinsa tosissaan. Ison-Britannian sotilaat osallistuvat tänä vuonna harjoituksiin Virossa”.

Kuva: Theresa May (Dan Kitwood/AP Photo/TT NYHETSBYRÅN/Scanpix)

Lue myös:
Donald Trump voitti valitsijamieskokouksen äänet
OHMYGOSSIP – USA valitsijamieskokouksen jäsenet vahvistivat 19. joulukuuta Donald Trumpin virallisesti presidentinvaalien voittajaksi.

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Helena-Reet Ennet USA:n presidentinvaaleista: Kyseessä myös juutalaisten vävyjen taistelu
OHMYGOSSIP – Metropoli.netille kerrottiin viime viikolla, että Helena-Reet Ennet on Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tärkeä tukija sosiaalisessa mediassa. Tavoitimme nyt Helena-Reetin ja kysyimme häneltä aiheesta tarkemmin, Metropoli.net kirjoittaa.

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin
OHMYGOSSIP – Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi henkilökohtaisesti määräyksen kyberhyökkäyksestä ja sillä saadun tiedon vuotamisesta vaikuttaakseen USA:n presidentinvaaleihin, joissa hän asetti selvästi etusijalle Donald Trumpin voiton, ilmoittivat USA tiedusteluvirastot perjantaina julkistetussa salassapitovaatimuksesta vapautetussa raportissaan.



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory