Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Trump antoi määräyksen USA:n irtautumisesta Tyynenmeren vapaakauppasopimuksesta

Trump antoi määräyksen USA:n irtautumisesta Tyynenmeren vapaakauppasopimuksesta

OHMYGOSSIP – USA:n presidentti Donald Trump allekirjoitti maanantaina kolme täytäntöönpanomääräystä – USA irtautumisesta Tyynenmeren kumppanuussopimuksesta (TPP), liittovaltion työntekijöiden palkkaamisen jäädyttämisestä ja keinoista ulkomaisia abortteja tukevia järjestöjä vastaan.

”Olemme puhuneet tästä jo pitkään”, Trump sanoi allekirjoittaessaan päätöksen USA:n irtautumisesta TPP:stä. ”Se, jonka äsken teimme, on työssä käyvän amerikkalaisen kannalta suuri asia.”

Washingtonin tekemästä aloitteesta vuonna 2015 kahdentoista maan allekirjoittama TPP ei ole vielä astunut voimaan, ja Yhdysvaltojen vetäytyminen tarkoittaa sille ilmeisesti kuolemantuomiota. Sopimuksen allekirjoittajat – Australia, Brunei, Kanada, Chile, Japani, Malesia, Meksiko, Uusi-Seelanti, Peru, Singapore, Yhdysvallat ja Brunei – edustavat yhdessä 40prosenttia maailmataloudesta.

Kiinteistömiljardöörin presidentinvaalikampanjan yksi keskeisistä lupauksista oli mitätöidä vapaakauppasopimukset kuten TPP ja Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus (NAFTA), jotka hänen mukaansa ovat vieneet USA:sta työpaikkoja ja hävittäneet sen teollisuusalueet.

Kuva: Donald Trump (Shawn Thew/CNP/AdMedia/SIPA/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee

Lue myös:
Donald Trump lupasi vähentää yritysten veroja
OHMYGOSSIP – USA:n presidentti Donald Trump lupaa vähentää laajasti niitä yrityksiä koskevia säädöksiä ja veroja, jotka toimivat USA:ssa. Tavattuaan yrittäjien kanssa valkoisessa talossa Trump toisti samalla varoituksen siitä, että saattaa voimaan ”korkeita tullimaksuja” niille yrityksille, jotka vievät tuotannon USA:sta pois, tiedottivat BBC ja Politico.

Donald Trump antaa Twitterissä vastaiskun: Minulla ei ole Venäjän kanssa mitään tekemistä! Elämmekö natsi-Saksassa?
OHMYGOSSIP – USA:n presidentiksi valittu liikemies ja biljardööri Donald Trump toisti Twitter-tilillään Kremlin lehdistöedustaja Dmitri Peskovin sanat, joiden mukaan väite, että Moskova on kerännyt Trumpista raskauttavaa aineistoa, on täydellistä järjettömyyttä, ja vahvisti, ettei hänellä ole Venäjän kanssa mitään tekemistä. Neljännen postituksen lopussa presidentti Trump esitti myös kysymyksen, elääkö hän natsi-Saksassa.

Donald Trump pyytää kongressilta rahaa Meksikon muuriin
OHMYGOSSIP – Yhdysvaltain seuraavan presidentin Donald Trumpin miehistö antoi republikaanien puoleen ymmärtää, että Trump haluaisi saada rahaa muurin rakentamiseen Meksikon rajalle jo huhtikuussa, kertoo CNN.

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin
OHMYGOSSIP – Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi henkilökohtaisesti määräyksen kyberhyökkäyksestä ja sillä saadun tiedon vuotamisesta vaikuttaakseen USA:n presidentinvaaleihin, joissa hän asetti selvästi etusijalle Donald Trumpin voiton, ilmoittivat USA tiedusteluvirastot perjantaina julkistetussa salassapitovaatimuksesta vapautetussa raportissaan.

Donald Trump voitti valitsijamieskokouksen äänet
OHMYGOSSIP – USA valitsijamieskokouksen jäsenet vahvistivat 19. joulukuuta Donald Trumpin virallisesti presidentinvaalien voittajaksi.

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Helena-Reet Ennet USA:n presidentinvaaleista: Kyseessä myös juutalaisten vävyjen taistelu
OHMYGOSSIP – Metropoli.netille kerrottiin viime viikolla, että Helena-Reet Ennet on Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tärkeä tukija sosiaalisessa mediassa. Tavoitimme nyt Helena-Reetin ja kysyimme häneltä aiheesta tarkemmin, Metropoli.net kirjoittaa.


Tags assigned to this article:
Donald Trump

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory