Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Donald Trump lupasi vähentää yritysten veroja

Donald Trump lupasi vähentää yritysten veroja

OHMYGOSSIP – USA:n presidentti Donald Trump lupaa vähentää laajasti niitä yrityksiä koskevia säädöksiä ja veroja, jotka toimivat USA:ssa. Tavattuaan yrittäjien kanssa valkoisessa talossa Trump toisti samalla varoituksen siitä, että saattaa voimaan ”korkeita tullimaksuja” niille yrityksille, jotka vievät tuotannon USA:sta pois, tiedottivat BBC ja Politico.

”Me vähennämme massiivisesti säännöksiä, mutta säännöt ovat yhtä suojaavia myös ihmisten suhteen”, hän sanoi toimittajille. Hän lupasi, että vähentää yritysten tuloveron 15 tai 20 prosenttiin nykyiseltä 35 prosentilta ja poistaa määräyksiä jopa 75 prosentin laajuudessa.

Presidentinvaaleista alkaen Trump on moittinut USA:n yrityksiä, jotka ovat vieneet tuotantonsa maasta pois. Hän on luvannut vahvistaa veroja ulkomailla valmistetuille tuotteille ja sanonut yrittäjille: ”Kaikki, mitä teidän tulee tehdä, on tänne jääminen”.

Tapaamiseen osallistui eri yritysten edustajia, muiden joukossa puolustusteollisuusyrityksen Lockheed Martin, vaatevalmistajan Under Armour Whirpool, sähköautojen valmistajan Tesla ja farmasiayrityksen Johnson & Johnson edustajat.

Kuva: Donald Trump (Shawn Thew/SIPA/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee

Lue myös:
Trump antoi määräyksen USA:n irtautumisesta Tyynenmeren vapaakauppasopimuksesta
OHMYGOSSIP – USA:n presidentti Donald Trump allekirjoitti maanantaina kolme täytäntöönpanomääräystä – USA irtautumisesta Tyynenmeren kumppanuussopimuksesta (TPP), liittovaltion työntekijöiden palkkaamisen jäädyttämisestä ja keinoista ulkomaisia abortteja tukevia järjestöjä vastaan.

Donald Trump antaa Twitterissä vastaiskun: Minulla ei ole Venäjän kanssa mitään tekemistä! Elämmekö natsi-Saksassa?
OHMYGOSSIP – USA:n presidentiksi valittu liikemies ja biljardööri Donald Trump toisti Twitter-tilillään Kremlin lehdistöedustaja Dmitri Peskovin sanat, joiden mukaan väite, että Moskova on kerännyt Trumpista raskauttavaa aineistoa, on täydellistä järjettömyyttä, ja vahvisti, ettei hänellä ole Venäjän kanssa mitään tekemistä. Neljännen postituksen lopussa presidentti Trump esitti myös kysymyksen, elääkö hän natsi-Saksassa.

Donald Trump pyytää kongressilta rahaa Meksikon muuriin
OHMYGOSSIP – Yhdysvaltain seuraavan presidentin Donald Trumpin miehistö antoi republikaanien puoleen ymmärtää, että Trump haluaisi saada rahaa muurin rakentamiseen Meksikon rajalle jo huhtikuussa, kertoo CNN.

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin
OHMYGOSSIP – Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi henkilökohtaisesti määräyksen kyberhyökkäyksestä ja sillä saadun tiedon vuotamisesta vaikuttaakseen USA:n presidentinvaaleihin, joissa hän asetti selvästi etusijalle Donald Trumpin voiton, ilmoittivat USA tiedusteluvirastot perjantaina julkistetussa salassapitovaatimuksesta vapautetussa raportissaan.

Donald Trump voitti valitsijamieskokouksen äänet
OHMYGOSSIP – USA valitsijamieskokouksen jäsenet vahvistivat 19. joulukuuta Donald Trumpin virallisesti presidentinvaalien voittajaksi.

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Helena-Reet Ennet USA:n presidentinvaaleista: Kyseessä myös juutalaisten vävyjen taistelu
OHMYGOSSIP – Metropoli.netille kerrottiin viime viikolla, että Helena-Reet Ennet on Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tärkeä tukija sosiaalisessa mediassa. Tavoitimme nyt Helena-Reetin ja kysyimme häneltä aiheesta tarkemmin, Metropoli.net kirjoittaa.


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory