Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Odotan vuoden 2021 tuovan elämämme takaisin!

Tuija Järvinen: Odotan vuoden 2021 tuovan elämämme takaisin!

OHMYGOSSIP – Talvinen pakkastervehdys Kuopiosta 2021! Täällä taas ollaan. Edellisestä postauksestani onkin jo aikaa. Nyt oli oikea aika taas jatkaa tätä matkaa. Joulun vietin Laukaassa kotikulmillani. Muistin läheisiä ja vein kynttilöitä sukumme haudoille. Uusi vuosi meni kotona osittain ikkunasta raketteja katsoessa ja loppuillan vietin karaokessa ystäväni kanssa (lue lisää täältä). 


Tämä vuosi toi tullessaan minulle odotetun mielenkiintoisen kokopäivätyön (työ siirtyi viime vuodesta koronan takia tämän vuoden alkuun, harmittihan se kovasti viime vuonna), kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen aineopintojen jatkamista Joensuun yliopistolla, kevään kunnallisvaalit sekä tietenkin bloggaaminen vapaa-ajallani.  Olen todella nöyrän kiitollinen näistä kaikista mahdollisuuksistani, jotka olen saanut tänä vuonna. Tämän hetkisessä maailman tilanteessa ei mikään ole varmaa. Työttömyys ja lomautukset jatkavat kasvuaan yritysten mennessä konkurssiin. Tämä on hyvin surullista. Olen nähnyt ja kokenut 90-luvun laman, joten en olisi halunnut kenenkään kokevan tätä korona-ajan aiheuttamaa lamaa. Rukouksin muistan erityisesti kaikkia niitä ihmisiä,  jotka kärsivät tästä ajasta eniten. Toivon, että he säilyttäisivät uskonsa ja toivonsa. Itse olen kokenut kaikenlaista elämässäni, mutta uskon olen aina säilyttänyt. Enkä vähiten tästä syystä johtuen ole selvinnyt kovistakin tilanteista.

Perustin viime vuoden maaliskuussa Kuopion korona-apuryhmän Facebookiin (Korona-apuryhmä Kuopio). Me yksityiset ihmiset autamme suurella sydämellä ja vastikkeetta apua tarvitsevia ihmisiä. Annamme ruoka-apua, lahjoitamme kotitaloustarvikkeita ja vaatteita, asioimme ikäihmisten puolesta ja jaamme tärkeää informaatiota erilaisista paikoista, joista saa erilaista apua sekä päivitämme koronauutisia. Tämä ryhmä on minulle hyvin tärkeä.  Lahjoitimme myös pieniä lahjoja useille ihmisille joulun alla.

Saan olla myös hyvin kiitollinen siitä, että olen saanut olla terve. Myös läheiseni ovat olleet terveitä. Nyt on tärkeää pitää itsestään huolta. Minä  syön päivittäin D-vitamiinia, C-vitamiinia, sinkkiä ja aika ajoin otan maitohappobakteerikuurin. Juon myös sitruunavettä ja joskus laitan sekaan ruokasoodaa. Tämä sekoitus poistaa kehosta pienhiukkasia sekä pitää elimistön happo-emästasapainossa. Moni kärsii elimistön kroonisesta tulehdustilasta. Ulkoilu on myös hyvin tärkeää. Metsässä voit olla ilman maskeja ja hengittää puhdasta ilmaa. Tämä on hyvin tärkeää keuhkoille, että ne pysyvät kunnossa ja puhtaina.

Lue myös:
Tuija Järvinen: Uskalla elää – olemme täällä vain kerran todistettavasti!
Tuija Järvinen: Vierailemme keittiössäni
Tuija Järvinen: Kaupunki- ja maalaiselämää käsi kädessä
Tuija Järvinen – SITRUUNA – TODELLINEN TERVEYSPOMMI!
Tuija Järvinen: Luonto antaa minulle voimaa!

Halusin kertoa tärkeimmät kuulumiseni. Toivon, että sinulla on asiat mahdollisimman hyvin.  Ja koskaan ei pidä menettää toivoaan, oli tilanne sitten mikä tahansa. Minä itse olen päättänyt aikoinani sen, etten ikinä anna periksi, niin kauan kuin henki minussa pihisee. Ja tämä päätökseni on sitten kantanut aina pahimman yli elämässäni.

Toivon, uskoa ja rakkautta!

t. Tuija – ikuinen luonnonlapsi

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory