Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Meksikon presidentti Enrique Peña Nieto peruutti ensi viikolle suunnitellun USA:n vierailun

Meksikon presidentti Enrique Peña Nieto peruutti ensi viikolle suunnitellun USA:n vierailun

OHMYGOSSIP – Trump allekirjoitti (25. tammikuuta) määräyksen, jolla Meksikon rajalle aletaan rakentaa muuria. Yhdysvaltain uusi presidentti väittää, että muurin maksavat meksikolaiset. Trumpin ilmoitettua muurin rakentamisesta Meksikon presidentti Enrique Peña Nieto toisti aiemman lausumansa, että hänen maansa ei aio maksaa mistään rajamuurista.

”Jos Meksiko ei suostu maksamaan välttämätöntä muuria, olisi parempi luopua tapaamisesta”, Trump kirjoitti Twitterissä.

”Ilmoitimme Valkoiselle talolle, etten osallistu ensi viikolle suunniteltuun tapaamiseen presidentti Donald Trumpin kanssa”, vastasi sosiaalisen median kautta USA:n presidentille vierailun perumisesta myös Meksikon presidentti Enrique Peña Nieto.

”Meksikon presidentti ja minä päätimme luopua suunnitellusta tapaamisestamme. Niin kauan kuin Meksiko ei kohtele Yhdysvaltoja oikeudenmukaisella kunnioituksella, sellainen tapaaminen olisi hedelmätön. Menen siten toista tietä. Minulla ei ole vaihtoehtoja”, Trump päätti valtiovierailua koskevan pohdinnan.

Kuva: Enrique Peña Nieto (AP Photo/Dario Lopez-Mills/TT NYHETSBYRÅN/Scanpix)

Lue myös:
Trumpi päästrategi Steve Bannon: Median tulisi pitää suunsa kiinni
OHMYGOSSIP – Vain muutama päivä sen jälkeen, kun USA:n presidentti Donald Trump puhui sodankäynnistä median kanssa, vieläkin ankaramman hyökkäyksen teki hänen päästrateginsa Steve Bannon, joka väitti, että vaalitulos alensi uutisjärjestöjä, ja kutsui mediaa toistuvasti nykyisen hallinnon ”oppositiopuolueeksi”.

Donald Trump lupasi vähentää yritysten veroja
OHMYGOSSIP – USA:n presidentti Donald Trump lupaa vähentää laajasti niitä yrityksiä koskevia säädöksiä ja veroja, jotka toimivat USA:ssa. Tavattuaan yrittäjien kanssa valkoisessa talossa Trump toisti samalla varoituksen siitä, että saattaa voimaan ”korkeita tullimaksuja” niille yrityksille, jotka vievät tuotannon USA:sta pois, tiedottivat BBC ja Politico.

Trump antoi määräyksen USA:n irtautumisesta Tyynenmeren vapaakauppasopimuksesta
OHMYGOSSIP – USA:n presidentti Donald Trump allekirjoitti maanantaina kolme täytäntöönpanomääräystä – USA irtautumisesta Tyynenmeren kumppanuussopimuksesta (TPP), liittovaltion työntekijöiden palkkaamisen jäädyttämisestä ja keinoista ulkomaisia abortteja tukevia järjestöjä vastaan.

Donald Trump antaa Twitterissä vastaiskun: Minulla ei ole Venäjän kanssa mitään tekemistä! Elämmekö natsi-Saksassa?
OHMYGOSSIP – USA:n presidentiksi valittu liikemies ja biljardööri Donald Trump toisti Twitter-tilillään Kremlin lehdistöedustaja Dmitri Peskovin sanat, joiden mukaan väite, että Moskova on kerännyt Trumpista raskauttavaa aineistoa, on täydellistä järjettömyyttä, ja vahvisti, ettei hänellä ole Venäjän kanssa mitään tekemistä. Neljännen postituksen lopussa presidentti Trump esitti myös kysymyksen, elääkö hän natsi-Saksassa.

Donald Trump pyytää kongressilta rahaa Meksikon muuriin
OHMYGOSSIP – Yhdysvaltain seuraavan presidentin Donald Trumpin miehistö antoi republikaanien puoleen ymmärtää, että Trump haluaisi saada rahaa muurin rakentamiseen Meksikon rajalle jo huhtikuussa, kertoo CNN.

USA:n vaaleihin vaikuttaneen hakkeroinnin tilasi Putin
OHMYGOSSIP – Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi henkilökohtaisesti määräyksen kyberhyökkäyksestä ja sillä saadun tiedon vuotamisesta vaikuttaakseen USA:n presidentinvaaleihin, joissa hän asetti selvästi etusijalle Donald Trumpin voiton, ilmoittivat USA tiedusteluvirastot perjantaina julkistetussa salassapitovaatimuksesta vapautetussa raportissaan.

Donald Trump voitti valitsijamieskokouksen äänet
OHMYGOSSIP – USA valitsijamieskokouksen jäsenet vahvistivat 19. joulukuuta Donald Trumpin virallisesti presidentinvaalien voittajaksi.

Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
OHMYGOSSIP – Miljardööri Donald Trump on amerikkalainen bisnesmies, poliitikko ja tv-persoona, joka on republikaanisen puolueen presidenttiehdokas USA:n 2016 presidentinvaaleissa. Metropoli.netin saamien tietojen mukaan suosittu bloggaaja Helena-Reet Ennet on yksi Trumpin menestyksekkään kampanjan taustavaikuttajista, Metropoli.net sovittelee.

Helena-Reet Ennet USA:n presidentinvaaleista: Kyseessä myös juutalaisten vävyjen taistelu
OHMYGOSSIP – Metropoli.netille kerrottiin viime viikolla, että Helena-Reet Ennet on Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tärkeä tukija sosiaalisessa mediassa. Tavoitimme nyt Helena-Reetin ja kysyimme häneltä aiheesta tarkemmin, Metropoli.net kirjoittaa.


Tags assigned to this article:
Donald TrumpEnrique Peña NietoMeksikoUSA

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory